IMAJU PRIJATELJSKI ODNOS

Kako izgleda SNAJA ANE BEKUTE? Svekrva joj je spasla brak, a sada je ona njena najveća PODRŠKA (FOTO)

0

Našoj poznatoj pevačici porodica je jedna od najvažnijih stvari na svetu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata pevačica Ana Bekuta prošla je nedavno kroz veoma težak period u životu kada ju je zauvek napustio njen dugogodišnji emotivni partner Milutin Mrkonjić.

 

U više navrata Ana je isticala da joj je porodica jedina mirna luka i da u njoj uvek traži utehu kada naiđu teški trenuci. Tako je bilo i sada.

 

 

Ipak, nije uvek bila ona ta kojoj je trebala podrška i razumevanje. Često je u njenoj porodici dolazilo da bura, koje je ona kao iskusna majka i žena pokušavala da prebrodi.

 

Jedna takva desila se i pre nekoliko godina kada su njen sin i snaja zapali u porodičnu krizu i kada je snaji Jeleni Ana pružila potpunu podršku.

 

Tom prilikom Jelena je došla u kuću poznate pevačice, a Igor Polić, Anin sin je ostao u svojoj kući kako bi se ohladio i dobro razmislio o svemu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Posle svađe, Jelena je otišla od kuće, a Igor je ostao sam sa decom. Takvo stanje trajalo je duže od mesec dana, a kada se Ana vratila, napala je sina da je kriv za razlaz. Igor se posle žučne svađe sa majkom pokupio i otišao u podstanare – pričao je tada izvor blizak porodici, da bi se zaista ubrzo ispostavilo da se Igor pokajao, te da želi da ostane u braku sa Jelenom.

 

Nakon što su se strasti smirile i par se pomirio Igor je shvatio da je njegova majka bila u pravu. Danas joj je zahvalan na svemu što je učinila za njega, a snaja Jelena joj je pravi prijatelj i neko sa kim uvek može da popriča, izjada se.

 

Oni funkcionišu odlično, a deca i porodica su Ani kao melem na ranu u teškim vremenima kroz koje prolazi u proteklih nekoliko meseci. 

 

 

 

makonda-tracker