sećanje

Emotivnom fotografijom prisetila se velike ljubavi: Ana Bekuta rastužila sve OVOM objavom (FOTO)

3

Pevačica je na društevnim mrežama podelila dirljivu uspomenu koju je napravila sa političarem i tako istakla koliko joj nedostaje. 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić bili su par kojima su mnogi zavideli zbog ljubavi koje su negovali dugi niz godina. Nije tajna to da je pevačica bila veoma zadovoljna njihovim odnosom i da je često isticala da oboje uživaju baš zbog toga što su se sreli kao ostvareni ljudi.

 

 

— Polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70 — rekla je Ana pre nekoliko meseci za 'Hello".

 

Mrka je bio veoma pažljiv i romantičan te je tako koristio svaku priliku da iznenadi pevačicu. 

 

Ana se prisetila njihove ljubavi uz zajedničku fotografiju i sve opisala emotivnim rečima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

— Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (Apostol Pavle - Prva poslanica Korinćanima) — napisala je Bekuta na Instagramu.

 

Političar je preminuo 27. novembra 2021. godine na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedeinje, gde se lečio zbog srčanih smetnji.

 

makonda-tracker