da li ste znali?

Uz Emu i Gigu Moravca smo svi odrastali: Znate li koja PROSLAVLJENA GLUMICA je ODBILA ulogu Emilije Popadić?

1

Serija Bolji život je vrlo brzo postala kultna, a njene reprize su gledane godinama unazad, pa skoro da ne postoji osoba koja nije odrastala uz Gigu Moravca.

foto: Tenor
foto: Tenor

Bolji život je vrlo brzo osvojio srca publike, a neverovatna gledanost postoji i danas, decenijama nakon završetka serije.

 

Svi se sećamo Emilije i Gige, ali i njihove dece koja pokušavaju da pronađu svoj put u teškom vremenu u kom se tada nalazila naša zemlja.

 

Poznato je da je uloga Saše Popadića bila namenjena Žarku Lauševiću, međutim on to nije mogao da prihvati zbog drugih obaveza, dok je uloga lepe Violete čekala Enu Begović, koja ju je odbila ipak.

 

Violeta je pripala Lidiji Vukićević, a zasigurno je to uloga koje je obeležila karijeru ove glumice.

 

Zasigurno je da naša omiljena serija ne bi bila ista sa ovako izmenjenim glumcima, a ono što bismo najteže zamislili jeste da Emiliju Popadić glumi neka druga glumica i da to nije Ceca Bojković, koju smo tada svi dodatno zavoleli. 

 

Malo je poznato da je jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju trebalo da igra Dara Džokić.

 

1 / 13 Foto: Instagram

 

- Odbila sam "Bolji život", što se ne zna, trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jednog svog postupka. Tako je trebalo da bude - rekla je Dara jednom prilikom.

 

Dara Džokić je jedna od naših proslavljenih glumica, karijeru joj je obeležila uloga u Povratku otpisanih, dok smo je poslednji put gledali u popularnoj seriji Tajne vinove loze.

 

 

makonda-tracker