koja vam se najviše dopada?

Bekvalac i Mirka u crnom, Anastasija izabrala belo, a Ceca Ražnatović skroz SUPROTNO: Koja je najbolje obučena? (ANKETA)

1

One su odlučile da obuku vrlo interesantne komade koji su privukli dosta pažnje...

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na crvenom tepihu na otvaranju jedne kladionice pojavile su se brojne poznate ličnosti koje su svojim prisustvom uveličale taj događaj. 

 

Među njima su sigurno najzapaženije bile pevačice Nataša Bekvalac, Anastasija Ražnatović i Svetlana Ceca Ražnatović. Gde god da se pojave, one izazivaju veliku pažnju, a tako je bilo i sada. 

 

 

Njihovi stajlinzi su privukli dosta pažnje, jer su bili dosta različiti, npr. u odnosu na tamne kombinacije Bekvalac i Vasiljević, majka i ćerka Ražnatović su imale svetlije nijanse, a Ceca je čak nosila bluzu u pink nijansi. Uz nju iskombinovala je zanimljivi kaiš, ali i bele široke pantalone koje su pratile njenu vitku figuru. 

 

Dodala je i malu belu torbu kao i crne naočare za vid. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njena ćerka, mlada pevačica Anastasija Ražnatović kao i mama imala je svetle komade, odnosno ona se na događaju pojavila u belom kompletu koji je savršeno istakao njenu vitku figuru kao i boju kose i ten. 

 

Uz sve to odlučila je da doda i bež torbicu kao i zanimljive sandale koje su se nazirale ispod njenih širokih pantalona. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na ovom događaju veliku pažnju je privukla i kombinacija Nataše Bekvalac koja je obukla nešto izazovniju haljinu koja je je istakla njen vitak struk, ali pored toga pažnju je skretao i njen izazovni dekolte. Na sve je dodala i crne sandale kao i malu crnu torbu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U istoj nijansi se pojavila i glumica Mirka Vasiljević, ali je u odnosu na Natašu nosila dosta svedenije komade koji su bili dosta interesantni jer je njena kombinacija univerzalna i nju možete da nosite na razne događaje različite tematike. Najinteresantnija je bila njena obuća koja se savršeno slagala uz njenu torbicu. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

makonda-tracker