uticalo je na nju?

Hitna pomoć POSLE RASKIDA hospitalizovala pevačicu? Šakira završila u BOLNICI

0

Iz bolnice su saopštili da su lekari morali brzo da reaguju. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najatraktivnijih pevačica na svetu, čija muzika je jako preporznatljiva što zbog interesantnih tekstova što zbog njenog prepoznatljivog glasa, Šakira trenutno prolazi kroz dramu jer se u javnosti saznalo da je dugogodišnji partner, fudbaler Žerar Pike prevario sa drugom ženom. 

 

 

Kako prenose strane mediji, ovaj par, koji je u vanbračnoj zajednici 12 godina i koji ima već dvoje dece, Milana i Sašu, potvrdio je da se rastaje i to u svega nekoliko rečenica:

 

— Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: Profimedia

 

Španski mediji prenose da je Šakira završila u bolnici kada je saznala za prevaru, međutim do sada se nije znalo da li je pevačica bolesna ili je u pitanju nešto drugo.

 

Španski "Periodico" objavio je pevačica primljena u bolnicu zbog napada panike. Ambulanta koja je prevezla Šakiru do bolnice u Barseloni otkrila je da je u pitanju bio napad panike i da pevačica nije ozbiljno bolesna.

 

 

makonda-tracker