da li ste znali?

Devedesetih je HARALA, a sada se bavi DRUGIM POSLOM: Ona se povukla na vrhuncu slave i UDATA JE ZA POZNATOG KOLEGU

0

Ona je tokom turbulentnih devedesetih godina bila jako popularna na javnoj sceni i gotovo da ne postoji osoba koja ne zna neki njen hit.

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Sigurno svi znate hitove devedesetih kao što su Kamikaza, Oglas, Ajkula, a pevačica koja ih peva je bila glavna tema grada i jedna od žena za kojom su mnogi uzdisali.

 

Njeno ime je Brankica Čebalović, a nama je poznatija kao Ella B. Ona sada živi daleko od očiju javnosti, ima porodicu, a njena deca skoro i da ne znaju koliko su im roditelji bili popularni.

 

Poslednji album je izdala 2005. godine i nakon toga je rešila da se posveti porodici i životu izvan granica Srbije.

 

Brankica je udata za Ljubu Čebalovića nekadašnjeg člana grupe “Beat street”, sa kojim je u vezi više od dve decenije.

 

Ella B
foto: screenshot youtube

Ubrzo su napustili Srbiju i sada žive u Študgartu, gde su se ostvarili kao roditelji i imaju četvoro dece - Kristijana, Danijelu, Tamaru, Aleksandra i pevačica se potpuno posvetila porodici.

 

- Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. Njima je teško da to povežu s nama - rekla je Brankica na pitanje da li njihova deca znaju nešto o karijeri roditelja.

 

Ella B
foto: Youtube Printscreen

Oni se danas bave skroz različitim poslovima koji nemaju nikakve veze sa pevanjem.

 

- Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put — rekla je Ela B za medije svojevremeno, dok njen mu radi u špediciji kao šef.

 

Popularna Ella B i danas, nakon toliko godina, izgleda fantastično i dokaz je da joj vreme ne može ništa.

 

 

makonda-tracker