koja vam je najbolja?

Presvukla se 2 puta i sve goste ODUŠEVILA: 3 glamurozne VENČANICE Katarine Grujić koje naglašavaju SEKSEPIL

1

Pevačica se na svojoj svadbi promenila čak tri kombinacije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U jednom prestoničkom hotelu pevačica Katarina Grujić i fubaler Marko Gobeljić zavetovali su se na večnu ljubav u kripti Hrama Svetog Save, a ona je za tu priliku odlučila da blista pa je izabrala 3 venčanice za njen poseban dan. 

 

 

Prvo se na crkvenom venčanju pojavila glamurnoznoj haljini koja kako mediji prenose vredi 20.000 evra, a potpisuje je dizajner Valdrina Sahitija. Haljine koje je kreirao Sahiti nose i brojne svetski poznate pevačice, a jedna od njih je i Bijonse. Na sve ovo dodala je i dijamantsku ogrlicu i krunicu kako bi upotpunila svoj izgled. Ova venčanica zanimljivog kroja imala je ovalni dekolte, a na rubovima su bili zanimljivi svetlucavi detalji. Ova kreavija ima i dugi veo koji je dodatno doprineo njenom izgledu. 

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

 

Kada je stigla u hotel, posle nekog vremena odlučila je da se presvuče po prvi put, a kako pišu mediji njenu kombinaciju potpisuje jedan poznati dizajner sa naših prostora. I u ovoj kombinaciji ona je izgledala zavodljivo, pa je haljina pratila liniju njenog tela, a uz to zanimljivi dekolte je naglasio pevačicin seksepil. 

 

Katarina Grujić
foto: Instagram Printscreen

To nije sve, ona se još jednom presvukla, a njenu šljokičavu kreaciju na jedno rame sa zanimljivim detaljem na ramenu, ona je nosila kada je sekla tortu i pretpostavlja se do kraja večeri. Naravno i ova kombinacija je naglasila vitku figuru pevačice. 

 

makonda-tracker