obratite pažnju

Limuzina, venčanica od 20.000 evra i NAJVOLJENIJI: Jeste li na venčanju Katarine Grujić primetili njenog OCA i SESTRU?

1

Njena najveća podrška i oslonac je porodica. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se u kriptu Hrama Svetog Save, a nakon toga oni su nastavili slavlje, kako mediji pišu, 500 zvanica. 

 

 

Na svadbi su pored Katarininih prijatelja i kolega, bili i članovi njene porodice koje niko nije mogao da ne primeti. Kako se već zna, njena najveća podrška su njen otac, poznatiji kao Gruja. Naravno, tu je bila i njena sestra Bojana Grujić koja je izabrala vrlo interesantnu kombinaciju koja nije bila toliko upečatljiva, dosta je svedenija, ali je interesantna zbog materijala njene kombinacije. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako su mediji preneli pevačica je došla na venčanje u limuzini koja ju je čekala ispred kuće na Voždovcu. 

 

Kada je stigla ispred Hrama veliki broj medijskih ekipa ju je sačekao da snime kako mlada izgleda, odnosno njena venčanica od 20.000 evra sa dekolteom i zanimljivim detaljima - krunicom i dijamantskom ogrlicom. 

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Među zvanicama na crkvenom venčanju bili su i njene kolege Darko Lazić i Uroš Živković koji su nasmejani stigli u ceremoniju. 

 

Katarina Grujić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Katarina Grujić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon svadbenog slavlja mladenci su se uputili u jedan prestonički hotel gde se slavlje nastavilo do kasno u noć. Tu su se našle brojne javne ličnosti kao što su pevačice Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović, Anastasija i Ceca Ražnatović... Bidermajer je uhvatila njena kuma Andreana Čekić

 

1 / 13 Foto: Nemanja Nikolić

 

makonda-tracker