sve je dobro prošlo

Još od malena morala je da vodi TEŠKU BITKU: Snežana Dakić imala PROBLEM na rođenju koji je jedva preživela

1

Ispričala je iskreno sa kakvim se poteškoćama izborila. 

foto: printscreen novo jutro
foto: printscreen novo jutro

Voditeljku Snežanu Dakić nedavno je na trotoaru napao prolaznik i tom prilikom naneo joj povrede. On ju je gađao kamenom u glavu nakon čega je ona hitno hospitalizovana i kako sada ističe sve je prošlo u najboljem redu što se tiče njenog zdravlja. 

 

Ona je sada pred kamerama emisije "Premijera" ispričala kako ceo život mora da se bori i da još od rođenja, kada nije bila svesna morala je da vodi tešku bitku. 

 

Ja bih rekla da se ja borim celog života i to nikad nije prestalo. Borba je velika! Ali kad razmislim, i pre nego što sam bila svesna, ja sam se borila za svoj život jer mi je dva puta bila obmotana pupčana vrpca oko vrata kada me mama konačno posle devet godina čekanja dobila. Takođe, moja velika borba, iako nisam bila toga svesna, bila je kad mi se pre osam godina 100 posto zapušila karotida, pa sam išla da se to stentira. Ali dobro, super — rekla je Snežana Dakić, pa dodala:

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Bilo je neizvesno, ja se jesam osećala normalno, nisam se šlogirala, ali je to bilo jako opasno. Trajalo je tri meseca i nije bilo rešeno i ja sam mnogo plakala za to vreme jer sam bila uplašena za svoj život. Bojala sam se nemoći, bojala sam se da se ne šlogiram. Tako da sam tad dosta plakala i posle toga isto zbog nekih međuljudskih odnosa o kojima sad ne bih želela da pričam.

 

 

makonda-tracker