kako vam se čini?

Više od 2 decenije sinonim je za eleganciju, otmenost i istančan ukus: 6 sofisticiranih STAJLINGA Snežane Dakić

5

Voditeljka neretko daje savete kada je o modnim odabirima reč, ali tu se ne završava njena misija, već je otišla korak dalje, ona je "savremeni, primenjeni psiholog", trener ličnog razvoja.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka jasnog stava, nesvakidašnje energije i istančanog ukusa - Snežana Dakić odnedavno je počela da se bavi i procesom ljudskog razvoja, popularno nazvano "lajfkoučing" kojim pomaže svojim pratiocima da preduprede navike, shvatanje života, karijere, a tu su i ljubavni i stručni saveti.

 

Preko dve decenije na malim ekranima doprinelo je da svet sagleda sa neke druge tačke, te danas jasno zna svoje ciljeve i motive kojima se vodi.

 

Po mišljenju publike, ali i modnih znalaca Dakićeva je jedna od najstilizovanijih žena na javnoj sceni, a mladolikom izgledu i sofisticiranosti doprinose kvalitetni materijali, pažljivo birani krojevi i minimalizam.

 

Odabrali smo 6 Snežaninin stajlinga koje bi svaka dama mogla da ponese, kako za poslovne sastanke, koktele, tako i privatne povode.

 

1. Elegantna plišana suknja, duboke čizme i košulja

 

Voditeljka vodi računa i o trendi nijansama za zimu 2022. godine, te je zablistala u maslinasto - plavoj kombinaciji, a svilena košulja sa belim krugovima i upadljiva ogrlica dale su posebnu čar ovoj kombinaciji.

 

2. Crna - kratka haljina, grilonke i kožne salonke

 

Snežana je ovom stajlingu dala šik izgled kratkom kožnom jaknom koja ju je načinila da izgleda urbano i trendi, a crna haljina, čarape i salonke su uvek dobitna kombinacija. Tv lice neretko ističe da akseosari moraju odavati utisak otmenosti, iako za njih nije nužno izdvojiti na hiljada dolara, te je mala "Šanel" torba bila njen izbor.

 

3. Sivi džemper sa motivom, plisirana - plišana suknja i kožne čizme

 

Ova izvanredna kombinacija oduševila je mlađu populaciju, jer je Snežana izgledala kao sa naslovnice modnog magazina, a ove sezone veoma su moderni štrikani džemperi sa voćnim motivima, kao i plišane suknje neutralnih boja. Plave čizme sa visokom potpeticom dale su na ženstvenosti.

 

4. Krem džemper, kožne pantalone i martinke

 

Potpuno urbano, odevna kombinacija  je prikladna za sve prilike tokom dana i večeri, a voditeljka je u njoj delovala kao tinejdžerka. Martinke braon i sivih nijansi su ove sezone jedne od najnosivijih komada obuće, te nećete pogrešiti ukoliko rekreirate stajling.

5. Džins zvonastog kroja, salonke od pliša, svilena košulja i "kožnjak"

 

Dakićeva je načinila pravi izbor kada je poželela da spoji kožu, pliš i džins, a svilena košulja - trendi plave boje i kožna torbica iste nijanse bile su pravo osveženje.

 

6. Tedi kaput, džemper - haljina i čizme do kolena

 

I sami možete videti koliko su plave, kožne čizme zahvalne za kombinovanje tokom čitave zime, a savršen odabir bila je neobična džemper - haljina koja je davala na šik utisku, ali na evropski način.

 

Voditeljka je svojim poslednjim statusom veoma inspirisala pratioce, a on glasi ovako:

 

Treba hrabrosti i zrelosti da se bude autentičan. Ali ne autentično bahat, autentično prost, autentično neobavešten, autentično neobrazovan. Da bi čovek sebi dozvolio da kaže - pa, ja sam takav i ne mogu drugačije, treba mnogo puta pokušati može li da se bude bolji od toga, može li da nadogradi sebe, da bude iznad toga. Ponekad mi stvarno verujemo da je nešto teško i za nas nemoguce. Ali, život je put. Napredujte na tom putu - ne samo u smislu karijere, nego u ličnom razvoju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker