hrabra žena

Tada joj je "UMRO" način života koji je vodila: Snežana Dakić otvorila dušu i progovorila o RAZVODU

0

Voditeljka se osvrnula na to koliko se stvari promeni kada se desi prekid odnosa u koji ste ulagali.

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Snežana Dakić se pre nešto više od 8 godina razvela od biznismena Vladimira Mikića. Ovaj životna lekcija joj je definitivno teško pala, a sda je progovorila kako gleda sa ove distance na taj period. 

 

Ona je priznala da se teško borila sa krahom braka. 

 

 

— Razvod je kao mala smrt, umre način života koji ste do tada vodili, nestane neki krug prijatelja koji ste do tada imali, kao i rutina, navike i neka vrsta sigurnosti — istakla je Snežana za "Alo", pa dodala:

 

Za ženu je veliki stres kada se desi razvod... Nažalost, u našem društvu razvedena žena se naziva svakakvim pogrdnim imenima.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Dakićeva je otkrila i u kakvim je odnosima sa svojim bivšim suprugom, sa kojim ima ćerku Lauru, a dodala je i da je upoznala njegovu sadašnju ženu. 

 

Ostali smo u dobrim odnosima. Kada su neke posebne prilike, viđam i njegovu sadašnju suprugu, prošle godine su bili zajedno na Laurinom rođendanu i sigurno da ćemo se ponovo videti. Zle krvi među nama nikada nije bilo. Mislim da se ljudi bolje slažu kad se razvedu, jer ne moraju da podnose jedno drugo i da trpe sve što im je u zajednici smetalo — istakla je Snežana, ali i naglasila da joj je žao što njen brak nije opstao.

 

 

Svi mi žalimo za idejom braka kakvu smo imali, a stvarnost svih nas koji se razvodimo je sasvim drugačija. Kada neki odnos nije dobar, on nije održiv. Svakoj razvedenoj ženi je žao kada ugleda srećni par što i ona tako nešto nema, ali kada ista ta žena realno sagleda odnos koji je imala i kakve su im bile razlike u karakteru, onda joj nije žao što joj brak nije opstao — zaključila je voditeljka za pomenuti list.

 

 

makonda-tracker