idilično

Snežana Dakić ima PRELEPU ĆERKU tinejdžerku: Porodični prijatelj OTKRIO detalje njihovog odnosa koje malo ko zna

1

Snežana Dakić nedavno je bila u centru pažnje zbog traumatičnog iskustva koje je preživela, a inače se o njenom privatnom životu ne zna mnogo.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Snežana Dakić je uspešna, poslovna žena koja uživa sa ćerkom Laurom.

 

Nedavno je Snežana bila napadnuta i sa povredom prevezena u Urgentni centar, ali na sreću, sve se dobro završilo.

 

Ovog puta, porodični prijatelj je otkrio detalje odnosa majke i ćerke tinejdžerke, Snežane i Laure.

 

- Snežana je jedna posebna osoba, vrlo tačna, kod nje je sve po PS, nema levo, nema desno, to se meni najviše sviđa kod nje. Prijatelj je do kraja, kad god mi je zatrebala, dovoljno je bilo samo da joj pustim poruku, ona bi se odmah javila. Nekoliko puta sam bio u životnim problemima, ona se našla tu da mi pomogne, bukvalno šta god mi je trebalo, mogao sam na nju da računam, zato je i volim - rekao je Snežanin prijatelj, poznati kreator.

 

On je naglasio da je Laura divna mlada devojka koja je obrazovana i kulturna i u potpunosti liči na majku.

 

Snežana Dakić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Laura je takva lepotica, srećom, sve je povukla na Snežu, lepotu, stas, izgled, talenat za modu, kreativna je izuzetno. Elokventna je i uvek ima odgovor. Snežana je podržava u svemu što je dobro za nju zaista, kod njih dve nema vike, nema galame, nema ružnih reči, nego mirno i staloženo, kao najbolje prijateljice su, imaju idealističan odnos. Kad sam pričao sa Snežom kao šta bi volela, odnosno čime bi volela da joj se bavi Laura, nekako je dosta blizu pravnom fakultetu, brzina njenih misli je toliko fascinantna, na sve ima odgovore, ma divno dete - istakao je kreator.

 

 

makonda-tracker