foto

Neodoljivo liče: Ćerka Isidore Bjelice progovorila o svom ŽIVOTNOM POZIVU, pa OTKRILA šta je posebno SEĆA NA MAJKU

0

Izrasla je u prelepu devojku, a uspela je i da prevaziđe mnoge probleme i velikim koracima krene napred.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ćerka Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Vila Evanđelina Pajkić, oduvek je pokazivala talenat za modu, a sada, kada je konačno stasala zna i da će moda biti njen životni poziv.

 

Naime, ona je počela da gradi karijeru modnog dizajnera, a nedavno se po prvi put pojavila pred medijima i otvoreno govorila o poslu kojim želi da se bavi.

 

 

Vila sada ima samo 20 godina i uživa u svakom trenutku koji provodi baveći se modom. Iako je nova u tom poslu, trudi se da svakog dana uči nove stvari i izbori se za svoje mesto na modnom nebu Srbije.

 

Veliku podršku daju joj otac i brat, koji su uvek tu da joj udele kompliment, ali i ukažu a neke greške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

 

- Mislim da modni dizajn nije baš njihovo polje ekspertize, ha-ha, ali podrška svakako jesu, i to ogromna. Trude se uvek da mi pomognu, kao i moji prijatelji. U tom području imam jako veliku sreću - kaže ona.

 

Na društvenim mrežama ova mlada devojka često deli fotografije, a ono što su svi primetili jeste njena sličnost sa pokojnom majkom, Isidorom Bjelicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic


- Humor nam je bio jako sličan, obe smo impulsivne i iste stvari su nas uvek smarale. Meni su sve njene osobine uvek bile predivne na svoj način, samim tim ako je prenela neke od njih na mene, mogu samo da budem srećna. Nije na meni da ih definišem i da se hvalim - rekla je za domaće medije Vila.

 

 

makonda-tracker