EMOTIVNO

"VREMENOM NAM JE SVE TEŽE": Porodica Isidore Bjelice NEUTEŠNA zbog velikog gubitka, a ove trenutke će ZAUVEK PAMTITI

7

Porodica naše poznate spisateljice i dalje se ne miri sa velikim gubitkom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Lav Pajkić, sin Isidore Bjelice, objavio je pre tri dana, 10. decembra, na njen rođendan emotivan status na Instagramu posvećen majci, a sada se tim povodom ponovo oglasio i priznao da mu se čini da mu je vremenom sve teže.

 

- Bio je to jako emotivan momenat za nas, za sve Isidorine prijatelje, familiju i porodicu. Neverovatno je kako vreme prolazi, a meni se čini da je nama vremenom sve teže. Ljudi obično kažu da vreme sve leči, ali se u našem slučaju nije ispostavilo tako - rekao je Lav, pa dodao:

 

- Iz svih stvari treba izvući neku određenu pouku. Baš na njen rođendan smo imali tu tradiciju da se svi sastajemo i da sednemo zajedno i kao familija i kao porodica. U vrtlogu života zaboravljamo šta su bitne stvari, a to su porodica, zdravlje i vreme koje provodimo zajedno. Upravo tome nas je ona naučila.

 

On se prisetio i kako su izgledali rođendani spisateljice, koji nisu mogli da prođu bez porodičnog okupljanja.

 

- Isidora je uvek bila beskrajno zabavna i pozitivna. Često smo se i šalili i zabavljali i tih momenata se trudimo i da se sećamo, a ne onih teških trenutaka - izjavio je Pajkić u u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

Lav je otkrio i da je njegovom ocu Nebojši Pajkiću najteže zbog toga što Idiore više nema.

 

- Vila i ja imamo dosta obaveza i preokupirani smo raznim stvarima. Vila fakultetom, a ja poslom u Skupštini. Nebojši je i najteže, njihovi životi su bili uvezani i on često kaže da mu život nema smisla bez nje. On je čovek u penziji i Vila i ja se trudimo da provodimo koliko možemo vremena sa njim i zato je moja inicijativa bila da se vratim i da živimo svi ponovo zajedno u ovom periodu - kazao je Lav.

 

Podsetimo, Isidora Bjelica je preminula 5. avgusta u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu posle nekoliko godina borbe sa kancerom jajnika.


 

 

makonda-tracker