40 dana kasnije

"NAS TA ŽURKA NE INTERESUJE": Nebojša Pajkić se oglasio povodom proslave Zorane Pavić u čast njegove preminule supruge

6

Kada je Isidora Bjelica preminula, pevačica Zorana Pavić, koja je bila njena dobra prijateljica, objavila je da joj je spisateljica u jednoj od poslednjih poruka napisala da želi da se nakon njene smrti organizuje žurka na kojoj će svi biti obučeni u belo

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

― Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaz, e, ne deluje više j..... hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament... Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade - elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar - da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan "afterlajf parti" sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica -― napisala je pred smrt pokojna Isidora Zorani.

 

Nebojša Pajkić sada kaže da se porodica neće tome protiviti, ali ni da neće učestvovati u organizaciji pomenute proslave.

 

Nas ta žurka ne interesuje, mene je Zorana tek juče zvala da se dogovorimo oko toga i ja sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo ― rekao je Pajkić.

 

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta nakon duge borbe sa kancerom.

 

 

makonda-tracker