zastaje dah

Od te naslovne strane su prošle ČAK 24 GODINE: Fotografija Nataše Bekvalac pre početka karijere će vas IZNENADITI

0

Nataša Bekvalac je mnogima omiljena pevačica, zbog pesama, smisla za humor, načina života, ali i podrške koju neretko pruža ženama.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Bekvalac je godinama unazad novosadska barbika, žena koja izgleda fantastično i ne plaši se da kaže šta misli.

 

Pevačica često na svom Instagramu objavljuje fotografije na kojima deli porodične trenutke, a nađe se i poneka iz njenog detinjstva i ranih dvadesetih godina.

Ona je oduvek želela da se bavi muzikom, a u emisiji Muzički tobogan se pojavila sa samo deset godina i sve oduševila.

 

Ona je profesionalnu karijeru započela kada je imala 21 godinu, tj. tada je objavila prvi album, međutim, medijima je bila simpatična i pre tog perioda.

 

Sa 18 godina završila je na naslovnoj strani jednog domaćeg magazina za koji se fotografisala 1998. godine. Nataša na naslovnici pozira kao mlada devojka i mnogi će se složiti da nema razlike između te fotografije i Bekvalčeve danas.

Pevačica je zakleta plavuša i to ne želi da menja, a ako je sudeći po dosadašnjim objavama, to joj savršeno stoji i nema potrebe za promenama.

 

Nataša Bekvalac se često šali na svoj račun, a trenutno uživa sa svojim ćerkama i ističe da joj muškarac još uvek nije preko potreban. Procenite sami da li Natašu možemo nazvati prirodnom lepoticom i postoji li još neka razlika osim što je od ove naslovne do sad prošlo čak 24 godine.

 

 

makonda-tracker