lepe reči

Za dobar i skladan brak presudno — RAZUMEVANJE: Suzana Jovanović otkrila da ona i Saša Popović vode život pun ljubavi

0

I posle dvadeset i tri godine braka njih dvoje uživaju u ljubavi i međusobno se dopunjuju pozitivnom energijom i tako održavaju mir i sklad u svom domu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Suzana Jovanović i supruga jednog od najuspešnijih estradnih ličnosti Saše Popovića, nedavno se vratila na muzičku scenu, a sada je prokomentarisala njen i Sašin odnos s obzirom na to da važe za supružnike čij je brak jedan od najskladnijih na estradi. 

 

Njih dvoje su se pre dvadeset i tri godine zavetovali na ljubav, a sada je pevačica otkrila kako je osvojila svog supruga:

 

— Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže „Kad se probudim i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim“. Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže „Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim - ispričala je Suzana za Grand online.

 

 

Ona je istakla i da je ključ dobrog odnosa, tačnije njihove lepe saradnje i života upravo razumevanje te da oni vrlo često imaju ista shvatanja života i posla:

 

— Meni nije teško, Sale i ja se mnogo dobro razumemo. Nekad ne moramo uopšte da pričamo, usaglašeni smo u svakom pogledu. Kod nas nema sukoba mišljenja, nema tenzije jer isto razmišljamo i iste ciljeve imamo. Postoji mnogo razumevanja između nas, a pre svega mnogo ljubavi - rekla je pevačica.

 

 

makonda-tracker