BILI SU VEOMA ZALJUBLJENI

"Mislio sam da je prepotentna, a zapravo je nežna žena": S kojom poznatom pevačicom je Saša Popović bio u tajnoj vezi?

1

Mnogi muškarci su padali pred njom, pa ni Saša nije ostao imun na njenu lepotu i šarm.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Neda Ukraden je bila jedna od najlepših pevačica tog vremena. Svojim vitkim stasom i prelepim glasom plenila je i osvajala muškarce u celoj bivšoj Jugoslaviji.

 

Njenoj lepoti nije odoleo ni Saša Popović, a Neda je tek posle dugog niza godina pristala da o tome javno govori. 

 

 

Oni su, navodno, bili u vezi dok nije bio oženjen, odnosno, dok je bio deo "Slatkog greha". O njihovoj romansi se nigde ništa nije moglo čuti.

 

Saša i Neda su navodno bili u vezi nakon njenog razvoda, a pošto su raskinuli Saša je otpočeo vezu sa Zlatom Petrović.

 

Ljubavni život Nede Ukraden obeležila je jedna velika ljubav s Milanom Bibilijom, s kojim ima ćerku Jelenu. Ipak, po svemu sudeći, volela je i medijskog mogula Sašu Popovića.

 

Neda Ukraden
foto: Instagram Printscreen

 

Saša je takođe nastavio svojim putem i danas je u srećnom braku sa čuvenom pevačicom Suzanom Jovanović. Oni su se venčali 1988. godine, a kako kažu ključ njihovog trajanja je ljubav i obostrano poverenje.

 

- Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže "Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim". Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže ‘Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim -  rekla je Suzana za domaće medije.

 

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

 

Da podsetimo, Saša i Suzana su pre nekoliko dana oženili sina, a tom važnom događaju za porodicu Popovič i Jovanović pristustvovao je veliki broj poznatih ličnosti sa domaće estrade. 

 

 

makonda-tracker