OBRATITE PAŽNJU NA SVOJU DECU

Majka najlepše devojčice SLOMLJENA OD BOLA nakon njenog samoubistva: Otkrila šta joj je ostavila kao OPROŠTAJNU PORUKU

0

Nedavno je svet potresla vest da je nekada najlepša devojčica, Kajlija Pouzi, tragično okončala svoj život.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kajlija Pouzi je bila najlepša devojčica na svetu i još od malih nogu je bila pod svetlima reflektora i učestvovala u rijaliti programu Toddlers and tiaras.

 

Ova tinejdžerka je nekoliko dana nakon 16. rođendana izvršila samoubistvo, a policija ju je pronašla obešenu u parku u Vašingtonu. Nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku.

Milioni širom sveta su se zapitali čemu takva odluka nesrećne devojčice i da li je za to kriv preran ulazak u svet odraslih i svi pritisci sa kojima se nosila.

 

Njena majka je bila najviše pogođena ovom tragedijom, a dodatno je mučilo to što Kajlija nije ostavila nikakvo pismo. Sada, nekoliko nedelja nakon njene smrti, stigla je oproštajna poruka njenoj majci Marsi Gaterman.

 

Naime, Kajlija je poručila jedno ćebe za majku koje je sada stiglo, a Marsi je otkrila i šta je pisalo u poruci koju je dobila uz poklon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kailia (@kailiaposey)

- Draga mama, čak i sada kada nisam kraj tebe želim da znaš da te volim i cenim. Uvek. Umotaj se u ovo ćebe i smatraj to velikim zagrljajem. Volim te - ispričala je Marsi.

 

Nesrećna žena je apelovala na sve roditelje da obrate pažnju na svoju decu i kontrolišu im mobilne telefone kako se ne bi dogodila neka tragedija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kailia (@kailiaposey)

- Ako vas nešto muči, nemojte ćutati. Kažite roditeljima. Niko vas neće osuđivati, već će vam dati pomoć koja vam je potrebna. Ali moramo da znamo da bismo mogli da vam pomognemo. Nemojte to skrivati u sebi - poručila je Marsi svoj deci sveta.

 

Podsetimo, Kajlija Pouzi je u svetu mode od svoje treće godine i od tada je nosila visoke štikle, išla u solarijum, šminkala se, a njena majka je govorila da ništa nije slutilo na ovu tragediju i da je Kajlija izgledala srećno i zadovoljno.

 

 

makonda-tracker