BILA JE JEDAN OD OMILJENIH LIKOVA

Doživela je PORODIČNU DRAMU, bila u RIJALITIJU: Gde je i šta danas radi Petrojka iz serije Selo gori, a baba se češlja?

0

Osvojila je srca publike kada je maestralno odglumila Petrojku u kultnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja"

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Tijana Vučetić, srpska glumica proslavila se ulogom Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Ona je pre izvesnog vremena bila u centru pažnje medija, zbog svoje izjave u kojoj je rekla da je bila žrtva nasilja, koje je trpela od strane svog supružnika.

 

U ovoj fantastičnoj seriji Tijana je tumačila lik Petrojke, žene sina Dragana. Tom ulogom probila se u sam vrh glumačke scene, ali je ubrzo nakon snimanja serije odličila da se povuče iz javnosti i posveti se drugačijem životu.

 

 

- Razvela sam se, posle tri godine braka, odmah nakon "Farme" jer više nisam mogla da trpim nasilje. Prvi put o ovome govorim javno jer smatram da o tome ne treba da se ćuti. Ne radim to zbog popularnosti, već da bih pomogla drugim ženama koje prolaze kroz isto - rekla je 2013. godine glumica Tijana Vučetić.

 

Ona se pojavila u 15 epizoda od ukupno 100 koje su bile satkane od urnebesnih scena.

 

 

- Ponosna sam što sam imala prilike da sarađujem sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem, Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Lazarom Ristovskim, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Radom Đuričin, Milutinom Mimom Karadžićem, Nadom Blam, Milijom Vukovićem, Metom Jovanovskim, Suzanom Mančić, Ljiljanom Stjepanović, Momirom Bradićem, Svetislavom Buletom Gončićem, Miroljubom Trošićem Đodom itd… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo origialan i upečatljiv - rekla je Tijana jednom prilikom.

 

Ipak, njen život je krenuo potpuno drugim tokom kada je postala majka i na svet donela ćerku koja sada ima 10 godina.

 

 

- Potpuno smo iste, i fizički i po talentima, ambicijama itd. Moram reći da je ona za razliku od mene pohađala časove glume, kod glumice Jovane Petrović unuke čuvenog Čkalje. Sa navršenih 12 meseci, baš na njen rođendan, glumila je Petrojkinog sina - rekla je ona.

 

Tijana je od malih nogu volela da pevuši, a sada je odličila i da se donekle posveti ovom svom talentu.

 

- Od malih nogu volim pevanje i scenu, pevala sam, komponovala, mislim da sam za muziku rođena. Prevagnulo bi ipak pevanje. Gluma je došla malo kasnije, ali sam je jako zavolela. Pitaju me prijatelji kada ću ponovo glumiti, za sada nemam odgovor, mogu samo da kažem, volela bih - rekla je Tijana u jednom obraćaju domaćoj javnosti.

 

 

 

makonda-tracker