TUŽNO

Upoznali smo je u seriji "Selo gori, a baba se češlja": Emotivna ispovest majke pokojne srpske glumice

0

Majka Ivane Mlađović doživela je dve tragedije u roku od godinu dana, te je nakon naslednice izgubila i sina.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Epizodna glumica Ivana Mlađović koju je publiku upoznala u hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“, pre ćetiri godine pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo, ali se do ovog trenutka niko od njenih najbližih nije oglašavao putem medija.

 

Ivanina majka Ljiljana Mlađović i danas se ne miri  sa činjenicom da je izgubila voljenu ćerku na veoma tragičan način, a ubrzo zatim i sina koji se udavio u Dunavu. U razgovoru za Republiku i Sprski Telegraf ona je podelila najdublje emocije sa kojima se teško preživljava dan.

 

Strašno mi je teško, moja bol je ogromna i niko je neće izlečiti dok sam živa. Meni je i sin Jovan odmah za Ivanom otišao. Udavio se u Dunavu, bio je mnogo vezan za sestru i nije mogao nikako da je preboli. Voleli su se i uvek svuda išli zajedno, bili posvećeni jedno drugom. Oboje su sahranjeni u Raškoj, za nepunih godinu dana oboje su otišli — kroz suze priča Ljiljana i dodaje:

 

Ivana Mlađović
foto: Youtube Printscreen

 Pravo da kažem, kako i mogu da budem nakon toga što me snašlo, moja sudbina je teška. Kad bih knjigu pisala, imali bi ljudi šta da čitaju, eto šta me je sve zadesilo. Sad idem na groblje da budem sa decom, spomenici su im jedan do drugog. Dok sam živa, ima da patim i plačem za njima, mnogo mi nedostaju svakog dana. Moja Ivana je bila divna, dobra i pažljiva, svi su pričali da će imati lepu budućnost, volela je i da glumi. Bila je dobra ćerka, znala je baš svaki praznik da mi čestita, rođendan i sve. Sad kad dođu ti neki datumi, mnogo mi je teško, preplačem ih — objasnila je ožalošćena majka.

 

Ona se osvrnula i na nekadašnjeg Ivaninog verenika Miloša koji ju je kako navodi i uvukao u "pakao droge", zbog koje je stradala.

 

 Našla je tog narkomana i on joj je upropastio život, ničemu on ne valja. Upropastio ju je baš on i niko drugi. Pokušavala sam da ih razdvojim, ma sve sam pokušavala i ništa nisam mogla da uradim, šanse nije bilo. On je meni čak i pretio. Kad bih ga negde videla i srela, s obe ruke bih ga zadavila, pa nek idem na robiju. Ne znam kako ga je upoznala, takvog čoveka koji joj ni po čemu nije priličio. Branio mi je da je zovem, odvojio me od mog deteta. Tad su joj i počeli problemi, kad je s njim pošla  tvrdi Mlađovićeva koja ima još jednog sina Ivana, ali sa njim je retko u kontaktu.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker