VIŠE SE NA BAVI GLUMOM

Gledali smo je u seriji "GREH NJENE MAJKE": Nestala je sa javne scene, otišla iz Srbije, a sad u HOLIVUDU živi svoj SAN

0

Osvojila je srca publike lepotom, ali i izraženim osećajem za glumu

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumicu Ivanu Jovanović gledali smo u glavnoj ulozi u seriji "Greh njene majke". Nekoliko godina nakon emitovanja ovog filmskog ostvarenja glumica je odlučila da se povuče sa domaće javne scen.

 

Osim toga, nema profile na društvenim mrežama i ne eksponira se u javnosti. Upravo to je zaintrigiralo javnost i sve ljude koji su uživali da je gledaju na malim ekranima, pa su se mnogi zapitali gde je i čime se bavi Ivana Jovanović.

 

 

Glumica se preslila u Ameriku, gde se ne bavi glumom, već radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu. Svojevremeno Ivana je otkrila u Los Anđelesu živi sa sinom Viktorom.

 

 

Glumica se preslila u Ameriku, gde se ne bavi glumom, već radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu. Svojevremeno Ivana je otkrila u Los Anđelesu živi sa sinom Viktorom.

 

— Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam — izjavila je ona pre nekoliko godina za magazin "Glorija" .

 

 

Iako su joj mnogi predviđali blistavu glumačku karijeru Ivana je odlučila da se ipak udalji od scene i da počne da živi jednim potpuno drugačijim životom.

 

Jednom prilikom ona je na pitanje novinara objasnila i zašto je to uradila. 

 

Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc — rekla je glumica tom prilikom.

 

Ivana se savršeno uklopila u američko društvo, uživa u ljubavi ispunjena je i srećna, pa s obrzirom na sve to male su šanse da će se ova glumica ponovo vratiti na domaću glumačku scenu. 

 

 

makonda-tracker