IZNENAĐENJE

PRE SVETSKE SLAVE, MUČILI SU SE DA ZARADE 200 DOLARA: Ove HOLIVUDSKE zvezde snimale su FILMOVE ZA ODRASLE! (FOTO)

0

Publika ove podatke nije znala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogobrojna publika širom sveta nije znala da je glumica kameron Diaz snimala porno filmove prie nego je postala slavna i igrala u komedijama poput "Svi su ludi za MarI" i "Čarlijevi anđeli". 

 

Kada se proslavila 1994. filmom "Maska", kameron je otkupila prava na svoje filmove za odrasle tako da nisu dostupni javnosti.

 

foto: Profimedia

Hongkonški glumac, Džeki Čen proslavio se kao akcijski junak, ali njegovi počeci nisu bili laki. Naime, sredinom 70-ih je igrao ljigavog vozača rikše u filmu za odrasle  "All in the Family". Čen je jednom prilikom istakao kako se nimalo se srami zbog toga.

 

foto: Profimedia

+Silvester Stalone poznat je po ulogama akcijskih junaka Ramba i Rokija, ali nekada je bio zvezda filma za odrasle  ,"The Pary at Kitty and Studs". Snimanje je trajalo dva dana, a glumac je za svoju ulogu dobio 200 dolara. Priznao je kako je to napravio jer je bio izbačen iz stana i hitno mu je trebao novac.

 

foto: Profimedia

Nekoliko dana je bio beskućnik i spavao je na autobusnom kolodvoru u Njujorku, a bio je prisiljen i prodati psa Butkusa za 50 dolara, jer nije imao novca za hranu. "Bilo je ili snimiti taj film ili nekoga opljačkati, jer sam bio na samom kraju snaga", ispričao je Stalone. Porfnofilm je izašao 1970., šest godina pre nego se Silvester proslavio kao Roki.

 

foto: screenshot

Dejvid Duhovni  svetsku je slavu stekao u seriji "Dosije X", kao agent Fox Mulder. No, prie toga je glumio u erotskoj televizijskoj drami "The Red Shoes Diaries" koja se emitovala vikendima 90-ih godina. Duhovni je tumačio voditelja showa koji čita sočna, seksualna priznanja.

 

 

 

 

 

makonda-tracker