SVI SMO NAVIJALI ZA NJIHOV POLJUBAC

ON "PROPAO", ONA NIKAD NIJE IZGLEDALA BOLJE: Da li biste danas prepoznali legendarnog Moldera i Skali iz Dosijea Iks?

3

Jedna od najpopularnijih serija u istoriji televizije donela nam je dva draga lika, koji možda ne bi bili toliko upečatljivi da ih nisu odigrali baš njih dvoje...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Čuveni "Dosije Iks" jedna je od omiljenih serija u svetu, u velikoj meri zahvaljujući izvanredno biranim glumcima. Čuveni Molder i Skali lako i brzo su osvojili srca Amerikanaca i celog sveta, a za nas su ove likove oživeli Dejvid Duhovni (60) i Džilijan Anderson (51).


Čuveni glumci odigrali su posle serije koja im je donela planetarnu popularnost veliki broj uloga, ali za svet su i dalje ostali Molder i Skali — doduše, ne mnogo nalik junacima koje smo voleli.

 

Ovih dana, američki mediji objavljuju fotografije Dejvida Duhovnog uz komentar da je "propao" i da je gotovo preko noći ostario.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Nas je zanimalo kakvo je stanje kod njegove koleginice Džilijan Anderson, koju ovih dana gledamo kao Margaret Tačer u britanskoj seriji "Kruna". S tvrdnjama američke javnosti o Dejvidovom izgledu se ne bismo složili i baš mu ništa ne bismo zamerili, a što se tiče Džilijan... Možda se promenila, ali to ne znači da je išta manje lepa, vitka ili elegantna nego što je bila. Naprotiv — pogledajte je samo!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker