NEOBIČNA PRIČA

Dejvid Duhovni slavi 61. rođendan: Proslavio ga je DOSIJE X, a BRAČNA idila se raspala usled raskalašnog ponašanja

0

Sa koleginicom Teom Leoni dobio je dvoje naslednika, koji su mu velika motivacija u životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid Vilijam Duhovni publici je postao veoma interesantan ulogom FBI - agenta (Foksa Madlera) u hit serijalu "Dosije X", koji ga je proslavio i dao novu dimenziju njegovom glumačkom stvaralaštvu.

 

Rođen je na današnji dan 1960. godine u Njujorku, u mlutikulturalnoj porodici, majke Margaret koja dolazi iz Škotkse i oca Amrama, koji je Jevrejin. S obzirom na to da mu je otac bio istaknuti pisac, književnost i umetnost su ga odmalena pratile, te je nakon gimnazije upisao studije u Prinstonu, gde je bio student engleske književnosti na "Jejl" univerzitetu. 

 

Ljubavni život Dejvida je više intrigirao javnost, od njegovih glumačkih poduhvata, a emocionalna previranja tokom braka sa koleginicom Teom Leoni su ga dovela do toga da zatraži pomoć stručnjaka jer bio zavistan od intimnih odnosa sa nepoznatim damama.

 

Dejvid Duhovni, Dosije Iks
foto: Profimedia

Nakon snimanja televizijskog formata "Kalifornikacija", glumac je upao u vrzino kolo samoljublja, strasti i uživanja popularnosti, stoga nije mogao da odbije udvaranja mnogobrojih žena, što ga je koštalo istinske sreće i porodičnih vrednosti. 

 

Sa Teom je dobio dvoje dece, naslednicu Madlen Vest i sina Kida Milera, koji su danas u dvadesetim godinama.

 

Glumac je mir pronašao u Kaliforniji, a na javnim dešavanjima se ne pojavljuje često.

 

 

 

 

 

makonda-tracker