(FOTO)

Zgodni stomatolog je osvojio njeno srce: Verenik Dragane Kosjerine je ODLIČAN FRAJER za kojim mnoge UZDIŠU

0

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših TV lica i uvek je lepo stilizovana te svojim izgledom privlači pažnju gde god se pojavi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Kosjerina je svojom lepotom i šarmom osvojila srca publike, ali i mnogih mušakaraca koji uzdišu za njom.

 

Lepa voditeljka već nekoliko godina uživa u ljubavi sa stomatologom Bojanom Perduvom, a ovaj par se verio 2019. godine na zajedničkom odmoru u Atini.

 

Dragana se trudi da što manje informacija o privatnom životu bude u medijima, ali ponekad objavi fotografiju sa verenikom, te smo zaključili da on s opravdanjem važi za zgodnog i lepog muškarca.

 

Aktuelna pandemija je odložila venčanje ovog para, ali to nije poremetilo njihiov odnos.

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo - rekla je voditeljka.

Dragana je uvek isticala da je srećna sa svojim dečkom i da je on osoba koja je uvek motiviše i ima ideje.

 

- Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo - izjavila je ona jednom.

 

 

 

makonda-tracker