TOTALNO SE PROMENIO

Šta danas radi Kevin iz filma “Sam u kući”? Dugo se borio sa zavisnošću, a danas živi potpuno drugačijim životim (FOTO)

0

Gotovo da ne postoji čovek koji bar jednom nije pogledao čuveni film “Sam u kući”.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Makoli Kalkin je još kao dete dospeo na filmsko platno na kojem je svojom mestralnom glumom osvojio srce publike širom sveta.

 

Dečak Kevin je svojom domošljatošću uspevao da pobedi sve probleme koji su mu se dešavali u odsustvu njegovih roditelja.

 

 

Tako je bilo u filmu, a kada se glumac povukao sa filmskog platna njegov život je ubrzo krenuo jednom sasvim drugom putanjom.

 

Makoli Kalkin se susretao sa mnogim nedaćama u životu, a u jednom periodu svog života je bio ozbiljno zavisan od narkotika.

 

Njegovi fanovi su tada bili veoma zabrinuti, ali je on ipak uspeo da se izbori I vrati na pravi put.

 

 

Ako je suditi prema pisanju stranih medija Makoli je uspeo da pronađe svoju srodnu dušu,glumicu Brendu Song sa kojom je 2021. godine dobio I sina.

 

Oni su nedavno uslikani u Los Anđelesu I reklo bi se da par zaista uživa u svojoj ljubavi.

 

 

Za one koji ne znaju, Kalkin je odrastao u velikoj porodici sa još petoro dece. Njegova najstarija sestra je pre 17 godina umrla od predoziranja, a drugu je pregazio auto. Preostalih četvoro su potom zakoračili u svet šoubiznisa, ali je Mekoli bio ubedljivo najuspešniji.

 

 

Svetsku slavu doneli su mu filmovi "Sam u kući", "Riči Rič", a zaigrao je i u spotu Majkl Džeksona za pesmu "Black and White". Kada je napunio deset godina postao je milioner. Pisalo se da je njegova porodica skladna i uspešna, ali to je bilo daleko od istine.

 


Otac ga je maltretirao i pohlepno ga je kontrolisao i trošio je sav njegov novac. Kada je rekao da ne želi da glumi, on ga je prisiljavao da to ipak nastavi. Sa 14 godina je Mekoli ipak uspeo da se suprotstavi ocu i objavio je da se povlači iz glume, a u porodici su tada počele svađe zbog čega ih je otac napustio.

 

 

makonda-tracker