porodični sklad

U čemu je tajna njegovog srećnog braka? Bojan Leksington otkrio čemu duguje 10 godina sreće s prelepom doktorkom

1

Jedna od najvažnijih stvari u životu su mu supruga i deca

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač benda "Leksington" Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra proslavili su desetogodišnjicu braka. Pevač je mnogo puta u javnosti govorio o svojoj suprugi, a često smo imali prilike i da ih zajedno vidimo u javnosti.

 

Iako se Bojanova supruga ne bavi javnim poslom, pevač je u više navrata govorio o tome da i ona ima sklonost ka muzici i neosporan muzički talenat.

 

 

Iz ove ljubavi koja traje više od decenije Bojana ima sina Mihajla i ćerku Anđelinu.

 

- Da bi brak opstao, mora da postoji ljubav, tolerancija i kompromis. Na tome mora i da se radi, kao što kažu: “Mora da se zaliva cveće da bi raslo, ako ga ne zalivaš ono uvene”. Verovatno je to neki ključ uspeha- kaže za “Blic” Bojan Vasković.

 

 

Pevač je takođe napomenuo i da njegova supruga ima razumevanja za njegov posao, kao i da ga u potpunosti podržava.

 

Bojan je otkrio i još poneki detalj iz svog privatnog života i time oduševio sve koji prate njegov rad i karajeru:

 

- Deca su povukla muzikalnost na oba roditelja. I mama lepo peva. To je izgleda genetski. Anđelina već pokazuje afinitete prema muzici - rekao je pevač. 

 

 

Bojan i Aleksandra Vasković godinama spadaju u najzaljubljenije parove naše javne scene. Onima koji koriste Instagram supruga pevača Leksington benda odlično je poznata — na ovoj mreži prati je više od 30.000 ljudi, koji se svakodnevno dive njenoj lepoti.

 

Inače, malo je poznato da je ona završila Medicinski fakultet, a kada je pre dve godine diplomirala, ponosno je podelila ovu srećnu vest s pratiocima.

 

 

makonda-tracker