nije bilo lako

Bivši muž Snežane Savić ima 30 godina mlađu partnerku: Supruga Dragoslava Lazića ovako opisuje patnju koju su doživeli

1

Glumica se na porodičnim proslavama viđa sa Dragoslavom koji je u sedmoj deceniji dobio blizance sa Draganom Turkalj.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Snežana Savić bila je godinama u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem sa kojim je dobila ćerku Anitu. Nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima, a Dragoslav i njegova druga supruga Dragana Turkalj dospeli su u žižu javnosti nakon vesti da su se ostvarili u ulozi roditelja kada je njemu bilo 73. godine.

 

Ovaj par uplovio je  u brak 2003. godine, a glamurozna proslava i venčanje su se održali u Koraćici, gde im je dom ustupio venčani kum Velimir Bata Živojinović.

 

Turkaljeva je u toku braka Dragoslavu poradila blizance, ćerku Iskru i naslednika Lazara, a ovako je za medije govorila o patnji koju su doživeli.

 

― Uz supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj ―  rekla je pre nekoliko godina Dragana  za "Hello" i dodala: 

 

Dragoslav Lazić
foto: Dragan Kadić

 

Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji.

 

dragana turkalj
foto: Facebook Printscreen

 

makonda-tracker