OČARALA JE SVOJOM LEPOTOM SVE PRISUTNE

Na Nadalovoj svadbi svi su gledali u nju: Prelepa SRPKINJA zasenila mladu i osvojila srce poznatog TENISERA

1

Srpkinje važe za jedne od najlepših žena na svetu, pa ne iznenađuje što je i ova prelepa mlada manekenka privukla znatiželjne poglede svih gostiju na venčanju.

foto: Foto: Instagram
foto: Foto: Instagram

Dijana Arnopulos je uspešna dizajnerka koja je rođena u Parizu. Kao mlada je počela da se bavi modelingom, a ozbiljnu karijeru je započela u Majamiju gde i sada živi.

 

Dijana je srpsko-francusko-grčkog porekla, a majka joj je rođena Beograđanka. Njena prirodna lepota i neverovatan osećaj za modu učinili su da se veoma brzo probije u modnoj industriji i postane prepoznatljiva i poznata.

 

 

Osim u Americi, Dijanu veoma dobro poznaju i na evropskoj modnoj sceni.

Pokrenula je više modnih linija, koje su doživele veliki uspeh.

 

Dijanina lepota nije ostavila ravnodušnog ni njenog sadašnjeg supruga tenisera Huana Monaka. Dodatnu pažnju Dijana je dobila kada se u ekstra elegantnom izdanju pojavila na venčanju tenisera Rafaela Nadala. Sve oči su tom prilikom bile uprte u mladu manekenku.

 

 

 

Njih dvoje imaju skladan brak i uživaju u bogatstvu i luksuzu u svom porodičnom domu u Majamiju. Kao i Dijana i Huan voli modu, pa svoju suprugu podržava u svemu što radi.

 

Na svom Instagram profilu ova preslatka manekenka često objavljuje svoje fotografije, ali i modne savete. Koliko je ljudi zapravo vole i poštuju govori i činjenica da je na društvevnim mrežama prati preko 100 000 ljudi.

 

 

makonda-tracker