(foto)

Lako se navikao na bolje, a onda... Evo gde je danas čuveni PILE IZ TELEŠOPA

0

Obeležio je jednu eru televizije na našim prostorima i potom učestvovao u jednom rijalitiju, a onda je otišao trbuhom za kruhom. Međutim...

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Nekadašnje TV lice Zoran Radojković, kog su svi znali pod imenom Pile Telešop, uveseljavao je naciju duhovitom emisijom u kojoj se bavio TV prodajom besmislenih proizvoda.


On je za kratko vreme privukao mnogo pažnje publike i postao jedan od omiljenih voditelja, a poznato je da je bio i novinar, kao i da je učestvovao u prvoj sezoni rijalitija "Farma".

 

Međutim, posle toga svega shvatio je da je vreme za novi početak, pa se s porodicom preselio u Beč.


Već godinama živim s porodicom u Austriji, u Beču. Deca mi ovde idu u školu, supruga Ana radi za jednu italijansku firmu. Svi u porodici odlično govore nemački, ja sam najgori. Austrija je prelepa zemlja, Beč veoma organizovan grad. Iako dolazim i u Beograd i u Veliko Gradište, gde imamo kuću, Austriju sada smatram za svoj dom — rekao je Pile pre nekoliko godina za medije.

 


On je priznao da mu nije bilo lako dok se nije privikao na život u tuđini, ali to nije dugo trajalo.


Lako je čoveku da se navikne na bolje. Prvih pola godine nije mi bilo nimalo lako, počeo sam život u 44. od nule. Pozdravljam sve koji me pamte i želim nam svima da u sledećim godinama Srbija krene nabolje, a ja da se vratim i zasmejavam svoju naciju kao pre — rekao je tada voditelj.


Ipak, želja o povratku ispunila mu se brže nego što je mislio: kako je pre tri godine otkrio, njegova ćerka Sara je upisala fakultet u Srbiji, pa joj se on pridružio u rodnoj zemlji.

 


Ja sam jedna od retkih budala koja je rešila da se vrati u domovinu. Presudila je moja mlađa ćerka koja je upisala glumu, a ja sam došao jer ne može da bude sama. Treba nešto da skuvam, da operem veš, malo da budem majka. U Beču su ostale supruga Ana i starija ćerka Jana, a mi smo ovde — ispričao je tada Pile.

 

Pile je tada počeo da snima i svoj YouTube serijal u kom predstavlja našu zemlju i njene lepote, a ubrzo potom je u Beču započeo snimanje emisije u kojoj ima čast da ugosti istaknute goste.

 


Kako je rekao prilikom boravka u Srbiji, odlično se snalazi u kuhinji i pazi da se njegova ćerka hrani kvalitetno dok on brine o njoj.


Ozbiljno kuvam. Moja Sara je po ceo dan na fakultetu i onda mora da ponese hranu na fakultet. Kod nas je blam da nosiš kutiju sa hranom u školu ili na fakultet, međutim ona je donela iz Beča taj običaj, gde roditelji spreme šta da se ponese. Tamo se pazi šta deca jedu i oni su štedljiv narod — objasnio je on.

 


Pile ističe da je zadržao običaj da zasmejava sve oko sebe, ali priznaje da njegove dame nisu baš uvek oduševljene.


Često zasmejavam ćerke, ali od kada su starije, kažu mi da smaram i da su mi fore dosadne i stare. Nasmejem ja njih, ali sam im i dosadio jer umem da budem naporan. Svi ti humoristi koji žele da nasmeju i usreće druge su ponekad malo i depresivni. Suprugu takođe znam često da zasmejem, naravno dešava se i da se svađamo, ne znam je l‘ to jeres što sam rekao. Ali jedini čovek koji može ozbiljno da je zasmeje sam ja, ipak smo 23 godine u braku. Skoro mi je rekla da me voli ko brata od strica, stalno se tako šalimo — rekao je Pile.

 


 

makonda-tracker