Usnimio je sin

Ovakvu je javnost ne viđa često: Lepa Brena sa viklerima na glavi uvija sarme za USKRS

1

Pevačica je u opuštenom kućnom izdanju spremala hranu za svoje ukućane. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačicu Lepu Brenu dok je spremala hranu za uskršnju trpezu usnimo je njen sin Viktor Živojinović i pokazao kako jedna od najvećih balkanskih zvezda provodi vreme u svom domu pred Uskrs. 

 

Zanimljivo je situacija u kojoj ju je Viktor usnimio, odnosno u kakvom je izdanju pevačica bila. Naime, nosila je belu bluzu i džemper dok je zavijala sarmice, ali zanimljivo je bilo to da je Brena bila u nesvakidašnjem izdanju, bez šminke i scenske garderobe, ali i sa viklerima na glavi kakvu je u javnosti ne viđamo- 

 

Viktor se uz podeljeni snimak i našalio na Brenin račin uz stihove pesme Zorica Brunclik.

 

— Težak je ovaj život, al' da se živi mora...

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo i na to da se o ljubavnom životu Viktora Živojinovića uveliko priča otkako je raskinuo vezu sa šminkerkom Sandrom Miljaković.

 

Dugo se spekulisalo da je bio u vezi sa pevačicom Lenom Čolak, ali sada Svet tvrdi da je u vezi sa glumicom Milicom Tomašević.

 

Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne — rekao je za pomenuti list izvor blizak paru.

 


On je istakao da je "nova Brenina snajka" devojka za primer.

 

Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati — rekao je izvor i dodao da se glumica dopala i Viktorom najstarijem bratu Filipu i njegovoj supruzi i poznatoj pvačici Aleksandri Prijović.

 

Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip.

 

 

makonda-tracker