ONE SU MILIJARDERKE

Jednostavnu svakodnevicu menja RASKOŠ: Ove Srpkinje važe za najbogatije žene na svetu! (FOTO)

1

Sandra Meljničenko, Anika Božić, Ivana Berendika su samo neke od njih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Srpkinje važe za jedne od najlepših žena u Evropi i šire.

 

Neke od njih su zbog svoje popularnosti, izgleda, posla kojim su se bavile uspele da osvoje srca brojnih svetski poznatih mušakaraca sa kojima i danas uživaju u ljubavi.

 

 

Udajom za bogate muževe ove žene su uspele da postaju milijarderke. Da li znate ko su one?

 

1. Sandra Meljničenko

 

Sandra je domaćoj javnosti poznata kao nekadašnja članica Modelica. Udala se za jednog od najbogatijih muškaraca na svetu, ruskog biznismena Andreja Meljničenka. Prema podacima Forbsa iz 2018. godine, Meljičenko je 7. najbogatiji čovek u Rusiji, a bogatstvo mu se procenjuje na 15,5 milijardi dolara.

 

 

2. Ivana Berendlka

 

I ona je, kao i Sandra Meljničenko bila član muzičke grupe Models. Njeno srce osvojio je američi biznismen Tomas Jermoluka, jedan od osnivača Gugla. Njihovo bogatstvo se procenjuje na više od 100 miliona dolara. Ivana je pre udaje bila manekenka, a sada se bavi modnim dizajnom.

 

 

3. Jelena bin Drai

 

Jelena Jakovljević je žena poznatog šeika Saida bin Draija. Njihovo bogatstvo je dve milijarde dolara. Nakon udaje Jelena je počela da se bavi modnim dizajnom, a postala je i vlasnica je 2 salona za lepotu. Par u svojoj ljubavi i luksuzu uživa u Dubaiju.

 

 

4. Anika Božić

 

Naša poznata manekenka Anika Božić svoju lepotu dobro je znala da unovči. Udala se za palestinskog biznismena Jusufa al Saraža. U svojoj ljubanoj priči par uživa često putujući na relaciji između Pariza i Kaira. Anika se bavi modom, a ima i svoj blog na kojem piše o trenodovima i drugim sličnim stvarima.

 

 

5. Ivana Božilović

 

Ivana je udata za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma. O njoj se u stranim medijima često pislalo zbog ljubavnih afera koje je imala. Da podsetimo, Endru je bio učesnik treće sezone rijalitija Neženja 2003. godine. U ovom rijalitiju, 25 takmičarki borilo se da osvoje Endruovo srce, pobednicu je verio, ali je kasnije raskinuo i oženio Ivanu. Endru i Ivana su u braku 10 godina i imaju troje dece.

 

 

6. Marija Karan

 

Marija Karan je svima dobro poznata glumica, koja se zbog karijere odselila u Ameriku. Tamo je upoznala holivudskog producenta Džoela Lubina. Par je 2014. godine odlučio da stane na ludi kamen i sada žive u luksuznoj vili u Holivudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

 

 

makonda-tracker