u svemu se okušala

Pamtimo je po VRELIM SCENAMA, ćerka je poznatog Beograđanina: Ko je SRPKINJA koja kupuje Čelsi od Romana Abramoviča?

1

Nedavno je odjeknula vest ruski milijader Roman Abramovič prodaje deo vlasništva nad fudbalskim klubom "Čelsi", a među potencijalnim kupcima je lepotica koju sigurno znate...

foto: Brian Mackness / MirrorPix / Profimedia
foto: Brian Mackness / MirrorPix / Profimedia

Ruski bogataš Roman Abramovič povukao se nedavno iz FK Čelsi, odmah po početku ruske invazije u Ukrajini, a njegova namera je da novac od prodaje ogromnog udela u klubu donira u humanitarne fondove za pomoć Ukrajini u jeku rata.


Kako pišu britanski mediji, cena koju je Abramovič stavio iznosi skoro tri milijarde evra, a među potencijalnim kupcima je Holi Valans, poznata australijska glumica, pevačica i model srpskog porekla.

 

Holi je, inače, u braku s britanskim tajkunom Nikom Kendijem, koji bi trebalo do kraja ove sedmice da da zvaničnu ponudu Romanu Abramoviču, a spekuliše se da je sve gotovo rešeno i da će Nik i Holi biti novi vlasnici čuvenog kluba sa Stamford bridža.

 

Holi Valans
foto: David Parry/PA Images/Profimedia

Ko je Holi Valans?


Australijska lepotica ćerka je bivšeg srpskog manekena i pijaniste iz Beograda Rajka Vukadinovića i britanskog modela španskog porekla Rejčel Stivens, koja je, inače, rođaka čuvenog komičara Benija Hila. Rođena je 1983. godine u Ficroju, u Viktoriji, a njeni roditelji razveli su se tri godine kasnije. Pored Holi, Rajko i Rejčel dobili su i ćerku Koko, a Srbin se kasnije ponovo oženio i dobio i ćerku Olimpiju.

 

Holi Valans
foto: EPA PHOTO/AAP/MICK TSIKAS

Vukadinović je u Melburnu godinama bio vlasnik ekskluzivne odeće iz Evrope, a Holi se samim tim zainteresovala za modu, pa je već kao tinejdžerka počela da se bavi modelingom. Pozirala je za kataloge supermarketa i učestvovala u reklamnim kampanjama sa 14 godina, kada je zarađivala 200 dolara po satu. Odrasla je u Melburnu, a preselila se u Englesku kada je imala 18 godina, a danas ima državljanstvo Australije i Velike Britanije.

 


Najširu popularnost stekla je kao glumica, a igrala je u brojnim popularnim serijama i filmovima, poput "Prison Break", "CSI Miami", "CSI New York", "Taken", "Dead or Alive"... Uz to, snimila je dva muzička albuma, a njen najveći hit je pesma Kiss Kiss, obrada čuvenog Tarkanovog hita.

 

 

Ljubitelji filma zapazili su je u ostvarenju Dead or Alive, gde je imala golišavu scenu koja je proglašena kultnom i koja je skrenula pažnju sveta na nju.

 


Za britinskog milijardera Nika Kendija udala se 29. septembra 2012. godine, a od tad su dobili dve ćerke. Iako žive u izobilju, Holi se ne razmeće, a jednom prilikom je istakla da ih ne treba gledati samo kao bogataše.


Bogatstvo ne određuje čoveka – rekla je glumica jednom prilikom. – Moj muž naporno radi i genije je za biznis, i zaslužuje kao i svi da bude voljen i da voli. Zato prestanite da gledate u njegove lustere po meri i novi prelepi automobil i fokusirajte se na njega.


Par je, inače, posvećen humanitarnom radu, a imaju prijateljske odnose s mnogim poznatim ličnostima i pripadnicima britanske kraljevske porodice.

 

 

makonda-tracker