VOLE SE VEĆ TRI DECENIJE

Ljubav Dragana Jovanovića i Branke Pujić traje 30 GODINA: On je bio BOGOSLOV, ona VEŠTICA, a onda su se LUDO ZALJUBILI!

0

Glumac Dragan Jovanović i glumica Branka Pujić važe za jedan od skladnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Još kao veoma mladi glumci Branka i Dragan su se upoznali na snimanju horor filma „Sveto mesto“ iz 1990., koji je režirao Đorđe Kadijević.

 

Draganu Jovanoviću je pripala glavna uloga, mladog bogoslova Tome, dok je Branka glumila ćerku moćnog feudalca Županskog, koja tri noći nakon smrti ustaje iz svog kovčega i priređuje Tomi zastrašujuće prizore.

 

 

Tada veoma mladi glumci osetili su prve ljubavne trnce čim su se ugledali, ali je Branka bila zauzeta. Zbog toga je njihova ljubav morala da sačeka.

 

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sveto mesto nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga – bila je iskrena Branka.


Mlađani Dragan I tada je bio veoma samouveren, pa je jednom prilikom Branki rekao da zna da će ona biti njegova žena.

 

Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek – izjavila je Branka pre nekoliko godina.

 

Tako je i bilo, među njima je buknula neverovatna ljubav iz koje se rodila i devojčica, sada već ponata glumica Anđela Jovanović.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker