Nova PREVARA NA POMOLU

Kad čujete s kim — ZALEDIĆETE SE! ASAP Roki prevario TRUDNU RIJANU?!

0

Strani mediji spekulišu da je ljubavna veza između pevačice Rijane i repera ASAPA Rokija  gotova.

foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Nedavno se u stranim medijima šuškalo da je poznati reper i producent ASAP Roki prevario svoju trudnu devojku, čuvenu pevačicu Rijanu.

 

Luis Pisano, influenser i modni komentator koji na Instagramu ima više od 130 hiljada prtilaca zapalio je društvene mreže nakon što je objavio ovu tvrdnju.

 

 

- Rijana i ASAP Roki su pred razvodom. Rijana je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila u prevari sa dizajnerkom obuće Aminom Muadi – stoji u objavi na njegovom profilu.

 

Za manje od jednog minuta ova poruka se proširila internetom i izazvala lavinu komentara besnih fanova popularne pevačice.

 

Njegovu poruku je lajkovalo više od 17 hiljada ljudi, a podeljena je više od 10 hiljada puta.

 

Iz nekog razloga pratioci popularne tridesetočetvorogodišnje pevačice sa Barbadosa nisu mogli da poveruju da bi njen partner mogao da joj uraditi tako nešto, naročito zato što Rijana u ovom trenutku nosi njegovo dete.

 

1 / 7 Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Izdaja u Parizu

 

Kako se spekuliše, prevara se dogodila nekoliko dana pre nego što je za to saznala javnost na slikanju koje je održano u Parizu za magazin Vog.

 

Par još uvek nije ni potvrdio ni demantovao ovu vest, a situaciju dodatno komplikuju i navodi da su Rijana i Amina bila prijateljice i da su često vreme provodile zajedno. Muadijeva je, uz to, bila jedna od najcenjenijih dizajnerki Rijaninog brenda Fenti, a pevačica jednostavno obožava njene kreacije i gotovo uvek nosi njenu obuću.

 

I tu nije kraj! Pisano je takođe istakao i da veza između Rokija i Amine nije počela odnedavno, već da ona traje već neko nekoliko godina.

 

Reakcija Rijaninih obožavalaca na Twiteru je bila zaista burna, a ovo su samo neki od komentara.

 

 

 

makonda-tracker