da li se promenio?

Prvi put u javnosti posle povlačenja zbog bolesti: Ovako DANAS IZGLEDA Brus Vilis (FOTO)

0

Slavni glumac se fotografisao u prirodi sa svojom suprugom, a njegov izgled iznenadio je sve. 

foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Slavni glumac Brus Vilis uživa u vremenu sa svojom porodicom nakon objave da se povlači iz glumačkog života zbog zdravstvenih razloga.

 

 

Njegova supruga Ema Heming Vilis, koja je otkrila dijagnozu afazije svog muža, podelila je novi video i novu fotografiju glumca na svojoj Instagram priči.

 

Kognitivni poremećaj sa kojim se Brus suočava utiče na sposobnost osobe da govori i razume druge. Nejasno je kada je tačno postavljena dijagnoza zvezdi "Umri muški", ali je njegovo kognitivno stanje navodno opadalo godinama.

 

1 / 4 Foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

 

Glumac je dobio veliku podršku od strane članova njegove porodice, a među njima se našla i njegova bivša supruga Demi Mur

 

— Hvala, hvala, hvala vam puno za sve poruke, sve molitve, što ste zadržali mog tatu i celu našu porodicu u svojim mislima i molitvama — napisala je njegova ćerka Rumer Vilis na društvenim mrežama i nastavila: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

 

— Hvala svima na svim slatkim porukama o mom tati. Zaista to cenim više nego što znate. To mnogo znači, i molim vas da znate da, čak i ako ne stignem da odgovorim na sve poruke, osećam ih. Čuju se. Vide se.

 

Pogledajte kako slavni glumac sada izgleda: 

 

 

makonda-tracker