da li ga prepoznajete?

Nema više ŠMINKE, šarenih frizura i izazovnih haljina: Ne biste verovali da danas Azis OVAKO izgleda (FOTO)

0

Popularni balkanski pevač je odlučio da prekine sa svojim transformacijama, te se posvetio svom izgledu i danas izgleda neprepoznatljivo. 

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Jednog od najpopularnijih Bugarskih pevača Azisa javnost je upoznala u nešto drugačijem izdanju u odnosu na to kako on danas izgleda. 

 

Mnogo šminke, ofarbana kosa i brada, dosta nakita i kontroverzne scene izdvojile su ga najpre vizuelno, ali to nije sve. Njega je izdvojila i njegova prepoznatljiva boja glasa pa se njegove pesme iznova i iznova slušaju sa istim žarom i oduševljenjem. 

 

 

Kako i sam pevač navodi u Srbiji on ima dosta prijatelja, ali i poslovnih saradnika jer je pevač već snimao neke pesme za srpsko tržište. On je pre više od 10 godina snimio pesmu sa pevačicom Martom Savić, a pre nekoliko godina sa Jelenom Karleušom, kao i nedavno sa pevačicom Severinom

 

— Srećan sam čovek jer imam toliko prijatelja u Beogradu, zbog kovida smo se malo udlajili, ali svima šaljem poljubac. Ljubav je lepša kada se o njoj ćuti, zato me nikada nećete videti da se slikam sa svojim partnerom — otkriva pevač za, pa dodaje

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

On je jedno vreme odlučilo da se povuče iz medija da bi se ponovo pojavio u potpuno drugačijem izadanju. Promena imidža veoma je iznenadila njegove fanove. 

 

Već 10 godina ne radim transformacije, ovo sam ja — zaključio je Azis. 

 

Evo kako danas Azis izgleda: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker