da li biste ga prepoznali?

Žene su POLUDELE zbog ovih fotografija! Končita Vurst danas izgleda neprepoznatljivo i — TAKO SEKSI!

1

Pevač je svojim izgledom oborio Evropu sa nogu kada je odneo pobedu 2014. godine, nastavio je svoju muzičku karijeru, a sada izgleda potpuno drugačije. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na Evrovizijskoj sceni se 2014. godine desio neverotavan sprektakl kada je ispred austrijske zastave na binu izašao on - Končita Vurst

 

O njegovom izgledu se danima pričao što za vreme samog takmičenja tako i nakon i evropskogh spektakla. Podigao je celu Evropu na noge i napravio revoluciju čiji se obrisi u pravcu poštovanja različitosti i danas osećaju. 

Tomas Tom Nojvirt, odnosno Končita, se i dalje bavi muzikom i danas ima takođe uspešne singlove. Muziku snima za austrijsko tržište i tamo je vrlo popularan. Nedavno je vodio i jedan šou program sa muzičkom zvezdoim Bilom Kaulicom. 

 

Veliki poslovni poduhvati su ga sačekali nakon evrovizijske pobede te je učestvovao na revijama Karla Lagerfilda, Žan Pol Gotjea, a svojevremeno je pozajmio i glas jednom animiranom liku u filmu "Pingvini sa Madagaskara". 

 

1 / 4 Foto: Printscreen

 

U javnosti se često pogrešno prenosi da je on trans žena, međutim nekoliko puta je izjavljivao da to nije. On za sebe kaže da je gej muškarac koji se oblači kao žena, takođe je i dreg kraljica, a sa zamenicom ona se oslovljava samo kada se priča o Končiti. 

 

Međutim, vrlo je ostao upečatljiv po svom imidžu kada se pojavio 2014. godine, on se sada takođe često oblači u haljine i šminka se, ali na njegovom Instagram profilu mogu se videti i fotografije gde nema šminku i scensku garderobu. 

 

 

 

Podsetimo, Končita je 2018. godine javno priznala da je HIV pozitivna i da već godinama ide na tretmane.

 

 

makonda-tracker