tajne lepote

U stilu tridesetih: 5 beauty pitanja za Ninu Kolundžiju

0
Sportska novinarka godinama je verna svojim malim trikovima za lepotu koji joj pomažu da i nakon celodnevnih snimanja sačuva mladalački izgled i blistavost kože, a kako je starija, priznaje da sve više novca daje na kvalitetne kozmetičke preparate
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Voditeljka televizije B92 Nina Kolundžija teži ka tome da što češće odmara kožu od teške šminke, pa privatno skoro da potpuno izbegava da je koristi.

 

Njena nega sastoji se od rituala kojima je verna godinama, a iako voli sve tretmane za ulepšavanje, najredovnija je u frizerskim salonima jer zbog čestog tretiranja njena kosa iziskuje posebnu negu.

 

Tajna misterioznog pogleda: Kristina Radenković otkriva svoje beauty rituale

 

Story: Postoje li beauty rituali kojih se svakodnevno pridržavate?

 

- Uveče mi je najvažnije da lice dobro očistim i hidriram, pogotovo ako sam tog dana imala dva ili tri sloja pudera. Što sam starija, sve više novca trošim na kozmetiku, ali i na šminku. Istu kremu koristim i za dnevnu i večernju negu, a pre dve-tri godine počela sam da kupujem i antirid kreme. Uvek imam micelarnu vodu i aktivni kiseonik, a jednom nedeljno stavljam masku za lice.

 

foto: Petar Đorđević

Story: Koliko se šminka za snimanja razlikuje od vaše svakodnevne make-up rutine?

 

- Moja svakodnevna šminka neuporedivo je jednostavnija. Nemam problematičnu kožu, volim da je odmaram kada mogu i zbog toga nema potrebe da nanosim ni korektor ni puder. Najčešće stavim samo maskaru, ruž za usne i malo rumenila, a ukoliko baš imam inspiraciju, onda malo jače našminkam oči. S druge strane, snimanja ne mogu da prođu bez nekoliko slojeva pudera, konturisanja, senke za oči, rumenila, ruževa...

 

makonda-tracker