iznenađuje li vas?

Viđaju ga sa Bjelinom ćerkom, svi se slažu u JEDNOM: Komšije Milana Marića ne kriju svoj sud o mladom glumcu

5

Milan Marić sve je popularniji na domaćoj glumačkoj sceni, a komšije ne kriju svoje mišljenje o mladom glumcu!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Milan Marić postao je jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije kod nas, a tome je svakako doprinela i kruna u njegovoj karijeri: uloga Tome Zdravkovića u filmu "Toma". 

 

O Milanu se u poslednje vreme piše i priča u svetlu njegove nove ljubavne veze sa Miom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića, a i njegovi susedi ne kriju da ih viđaju zajedno...

 

Komšije Milana obožavaju! Evo šta komšije kažu o glumcu:

 

— Čim je stigao u ovaj kraj, primetili smo ga. Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje žive u blizini, on je ljubazan, nasmejan i fin. Retko je moguće sresti takvu javnu ličnost. Ponekad hoda ulicom tako da mislite da ne zna gde ide, i ta njegova blentavost bude simpatična. Ne poznajem ga lično i nikada mu nisam prišla da mu kažem da sam njegov fan. Zamislite, ja od 70 godina da sam nečiji fan, ali njegov zaista jesam.

 

A, Milan, da, da, živi tu u blizini. Ali vidite, tu su i Bjelogrlići, nekoliko ulica odavde. Viđala sam ga sam ga devojkom, ali nisam znala da je to Bjelina ćerka. Lepa je i harizmatična, idu jedno uz drugo. Milan je fin dečko, vaspitan i među tim glumcima, a ima ih u ovom kraju dosta, najpristupačniji. Ljudi ga saleću od kada je izašao film “Toma”, klinke se slikaju sa njim, bila je jedno vreme opšta pomama. Hvale ga svi, ali čovek ne može da popije kafu na miru od komentara prolaznika.

 

On je “kulijana”, pitamo ga da se fotografišemo, on kaže hoće pa onda priča na mobilni pola sata. Potpuno je sladak. Ponekad ga pitamo za Bikovića i Radonjića, ali on neće ništa više da kaže osim da su super.

 

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

 

Mnoge sam ispratio i dočekao generacije. On će biti od mlađe ekipe uz Bikovića i Marka Janketića prava glumčina. Tu u blizini živi i Petar Benčina, i njega sam posmatrao. Ima i on potencijala ali mislim da nema srčanost kao ovi. Milanu sam to jednom prilikom i rekao. Deluje kao fin momak, a ako mu Bjela bude tast za njega nema zime. Bjela sa porodicom živi u blizini i veliki je biznismen. Ozbiljno je iz posla glumca zagazio u biznis i mislim da zna šta radi.

 

— Danas skoro niko ne ume da kaže “dobar dan”, ulaze ko mule. Njemu to ne može da se desi. Vidi se da je vaspitan. Nikada nije nervozan, pa da nas odbije ili odbrusi kada nešto pitamo, a umemo da budemo naporne. Svašta smo ga pitale oko filma “Toma” Viđamo ga da prolazi sa devojkom ali nismo znale da je Bjelina ćerka. Mada nam je poznata od ranije. Kažu da i oni žive u blizini.

 

 

makonda-tracker