vidite ovo!

Srpkinja opčinila najpoznatijeg čoveka planete: Jelenu Karleušu zapratio MILIJARDER — društvene mreže GORE

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

lazni profil

09-03-2022 22:29h
negov profil je YE

Sloboda

10-03-2022 00:39h
Da ko bi drugi. Nece sigurno neki intelektualac.

Baba Visnja

10-03-2022 04:15h
Koja je ovo potpuno neosnovana histerija!

Kao pravo, ako je profil i pripada Kanjeu, on se ne bavi njime. Nedavno sam slusala intervju Adele, gde je ona pricala o svom profilu na drustvenim mrezama i kako ne moze da dobije pristup od svog PR-a. To da popularne face same pisu po Insta ili FB je ILUZIJA, marketinski trik!! Adele je dobila pristup na kratko pa je pocela da lupeta. Pisala je nesto sto se ne poklapa sa zacrtanim imidzom koji se gura kroz njen PR, u intervjuu je rekla da je bila pripita pa se zato isprovaljivala. PR je promenio sifru i rekao nema vise Instagrama za tebe.

Njena javna persona nije njeno vlasnistvo, verujem da je isto za Kanjeom.
Javna persona i javni nastupi vlasnistvo su onoga ko je vlasnik njihovog biznisa (za pevace verovatno record label).

Drugo, zasto bi Kanjeov record label bio zainteresovan za Karleusu? Prosirivanje trzista (nabadanjem popularne osobe u odredjenom regionu). Sto je u neku ruku priznanje, da je prepoznata kao neko ko je veoma popularan pa ce se kroz ovu pricu promovisati taj record label. Ali kao sto su "zapratili" nju, tako su zapratili i mnoge druge.

I na kraju, sam Kanje je veliki komad budale. Mentalno se zavrnuo, dal geni, dal maligani, verovatno kombinacija. I glavu dajem ako je ikada cuo za JK.

Сања

10-03-2022 07:41h
Црна мамба у Акцији

србин

10-03-2022 08:23h
Смешни сте!! Кога ова још може да опчини????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: