nije lako

Mesecima su išli na bračnu psihoterapiju, ali je Jovana prelomila? Novi detalji kraha ljubavi poznatog muzičkog para

1

Iako su želeli da ovu temu sakriju od medija, na kraju su se kratkim sopštenjima oglasili i iznenadili publiku.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati pevač sastava "Tropiko" - Sale Cvetković mesecima je pokušavao da sačuva brak sa koleginicom Jovanom Pajić, prenosi Kurir.

 

Oboje su išli kod psihoterapeuta kojim im je pomagao da prebrode krizu i nađu rešenje za sve svoje nedoumice i probleme. Istinski su želeli da se stanje popravi, kako zbog njih samih, tako i zbog ćerkica, ali je navodno na kraju Jovana bila ta koja je odlučila da stavi tačnu na brak.

 

Kao mediji prenose, napustila je porodični dom i sa naslednicama iznajmila stan na drugom kraju grada.

 

Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo, kao i dosad, posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost — istakla je za medija, a potom se i Sale kratko oglasio.

 

Sale Tropico, Aleksandar Cvetković, Jovana Pajić
foto: Damir Dervišagić

Tačno je da se razvodimo i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša. Zbog mira i normalnog odrastanja naše dece u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na tu temu.

 

Tačni razlozi rastanka i dalje nisu poznati, a ovako su njihove komšije govorile o paru, saznaje Kurir.

 

Pročitao sam to u novinama, baš nisam očekivao. Uvek kad sam ih viđao bili su nasmejani, sa njihovim ćerkicama i psima. Moram priznati da ih u poslednje vreme nisam sretao, pre nekoliko nedelja sam video Jovanu kada je izašla da šeta pse, ali posle toga ne. Saleta sam tu i tamo viđao ispred obližnje pekare —  kaže njihov komšija iz naselja.

 

Pre nekih 15 dana sam srela Jovanu u prodavnici, nije mi odavala utisak da je loše ili neraspoložena. Međutim, videla sam na portalima da se ona navodno iselila pre više od mesec dana, ja sad ne mogu da tvrdim da li je tu ili nije, ali eto, nedavno sam je videla — završava komšinica ovog para.

 

 

makonda-tracker