nije ni slutio šta mu život sprema

On zna kako se OBOGATITI PREKO NOĆI! Ovaj mladić je u martu 2020. otpušten iz fabrike – danas je MILIONER

1

U trenutku kada mu je bilo najteže, usudio se da pokaže svetu svoju kreativnost i to je najbolja odluka koju je doneo u životu.

foto: khaby.lame / TikTok
foto: khaby.lame / TikTok

Nedavno pokrenutu kampanju brenda Boss obeležilo je lice koje ranije nije bilo prisutno u svetu mode. Ipak, korisnicima društvene mreže Tik Tok odlično je poznato i ime i lice ovog mladića – u pitanju je Kabi Lame (22).


Ovaj mladi Senegalac, koji živi u Italiji od druge godine, proslavio se simpatičnim i duhovitim skečevima u kojima glumi bez reči, a u tome je toliko uspešan da su ga prozvali savremenim Mister Binom.

@khaby.lame Yes literary Genius my friend 🤲🏿🤦🏿‍♂️ #learnfromkhaby #learnwithtiktok @tiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Lameova priča o slavi počinje u martu 2020. godine, kada je zbog lokdauna i početka pandemije virusa korona ostao bez posla u jednoj fabrici u Kivasu.

 

Nakon što je otpušten i ostajao u kući, Kabi je počeo da snima duhovite klipove kako bi prekratio vreme, a objavljivao ih je na Tik Toku. On se fokusirao na ismevanje trikova koji bi trebalo da olakšaju život, a snimke završava sleganjem ramenima i iznerviranim gestikuliranjem da ukaže na to koliko su pomenute radnje zapravo jednostavne.

@khaby.lame Could be the new Khaby ?🤣🤣 👩🏿‍🦱 🤲🏾 Potrebbe essere il nuovo Khaby? #learnfromkhaby #imparacontiktok #stitch ♬ suono originale - Khabane lame

Njegov humor i talenat toliko su brzo primećeni, da je Kabijeva popularnost porasla maltene preko noći, pa je on danas drugi po redu najpraćeniji čovek na Tik Toku, odmah posle influenserke Čarli D'Amelio.

@khaby.lame Hey bro this is an easier way to open the bag. You are welcome @bershka | wearing #naruto collection #bershkastyle ♬ suono originale - Khabane lame

Prati ga čak 134 miliona ljudi, na Instagramu više od 71,5 miliona, a njegov život nije ni nalik onom koji je vodio tog marta 2020. godine.

@khaby.lame Sorry Queen. I had to do it. 🤣🤲🏾I will come to visit you soon,if I will be welcome 😆 #learnfromkhaby #learnwithtiktok #queenelizabeth #stitch ♬ suono originale - Khabane lame

Slavu je, na Lameovu sreću, pratila i finansijska dobit, a neke procene su da on u 2022. ima bogatstvo vredno između 1,3 i 2,7 miliona evra. Ostvario je saradnju s mnogim brendovima, popularizovao sam Tik Tok, a nedavno se pojavio u reklamnoj kampanji poznate modne kuće..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)


Poznat je kao strastveni zaljubljenik u fudbal i navijač italijanske reprezentacije, a prošle godine je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Nemanja Radonjić proslavljaju jedan gol imitirajući Lamea. On je i veliki fan Novaka Đokovića, a jednom prilikom se pohvalio da je imao čast da ga upozna i druži se s njim.

 

Novak Đoković, Kabi Lame
foto: Instagram

Iako je ceo život proveo u Italiji, nema državljanstvo ove zemlje, ali ističe da se oseća kao Italijan. Trenutno stanuje u Milanu, a u oktobru 2020. godine je saopštio da se verio studentkinjom Zairom Nuči.

 

 

makonda-tracker