nisu bili klasičan estradni par

SA SESTROM JE POSTIGLA OGROMAN USPEH: Jedina ljubav Ace Sofronijevića koju znamo od ranije bila je — frajla Jelena Buča

0

Dok se o ljubavnom životu Aleksandra Ace Sofronijevića ovih dana piše i priča, "frajla Jela" ne voli javna eksponiranja na tom polju

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Pre nekoliko dana osvanula je vest da je muzičar Aca Sofronijević uplovio u vezu sa voditeljkom Granda Sanjom Ćulibrk. O njegovom ljubavnom životu nikada se nije mnogo znalo, ali jedina njegova ljubav o kojoj su pisali mediji bila je Jelena Buča.

 

Jelena Buča je i te kako poznato ime na ovim prostorima, a znamo je članicu novosadskog muzičkog trija „The Frajle“. Nakon što je Marija Mirković otišla iz grupe, svoj put kao trio zajedno nastavljaju Nataša Mihajlović i sestre Nevena i Jelena Buča.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

BILA JE U VEZI SA NJEGOVIM KOLEGOM: Devojke Ace Sofronijevića dobro se sećate, ali videli ste i njenog bivšeg

 

Jelena nije govorila o Aci, već se uvek trudila da gradi karijeru mimo skandala i estradnih veza.

 

1 / 4 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

 

Svojevremeno je pokušala da onima koji kritikuju estradne zvezde predoči i manje blistavu stranu njihovog posla.

 

"Svi vide samo glamur i sjaj. Iza toga stoji ceo život vežbe i rada. Na putovanjima se pređe i po 3.000 kilometara za sedam dana. Tu su nespavanja u svom krevetu, neviđanja porodice i prijatelja mesecima, pevanje i kada biste vrištali jer vam je neko javio tužnu vest, virusi, bolesti i totalna ukočenja na sceni, dok se smejemo vama, jer ste došli takve, nasmejane, da nas vidite", rekla je frajla Jela.

 

"Nama popularnost, sama od sebe, nikada nije bila cilj! Čak je ponekad velika odgovornost i teret. Uvek nam je cilj bio da se naša muzika daleko čuje! I poruka koju time šaljemo, naročito mladima. Važno nam je šta ostavljamo iza sebe. A popularnost ide u tom paketu", ispričala je ona za Glossy. Ceo intervju možete pročitati OVDE.

 

 

makonda-tracker