iskren je

"Ona je ispunila mnoge moje snove": Aleksandar Sofronijević nahvalio Sanju Ćulibrk i najavio svadbu

0

On je u jednoj emisiji ispričao detalje vezane za njihov odnos i na sve to otkrio detalje o daljim zajedničkim planovima.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičar Aleksandar Aca Sofronijević ako je suditi po njegovim rečima on uživa u ljubavi sa svojom devojkom voditeljkom Sanjom Ćulibrk. Njih dvoje neretko zajedničke fotografije objavljuju na društvenim mrežama gde se vidi da uživaju u zajedničkim trenucima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

 

Ono šta je interesantno jeste da je muzičar sada ispričao kakvi su njihovi dalji planovi i da li planiraju venčanje. 

 

— Mora da bude svadba, mi zaista uživamo u našoj vezi, sve ide kako treba, tako da biće i toga. Moja devojka je moja inspiracija, ona je ispunila mnoge moje snove. Nisam znao kako može da bude lepo u vezi, zaista sam srećan. Privuklo me je što je lepo vaspitana i dostojanstvena, ona je prava dama — ispričao je Sofronijević sa osmehom na licu i naglasio to kolika mu je Sanja podrška.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako i sam ističe, trudom i radom je postigao uspeh u kojem danas ućica, ali je dodao da je za sve to u današnje vreme jako teško, a da je takođe i velika odgovornost nositi se sa tim. 

 

Mnogo je mala zemlja i znate kako je to u gradu, stalno do mene dolaze neki komentari i razne informacije, ko je šta rekao, ali kada radiš pošteno i iskreno ne dotiče te. Ja se ne osvrćem, ali to jednostavno ne dopire do mene jer sam ja iznad toga i gledam svoja posla. Ja volim druge da pohvalim i preporučim kolege, tako da uvek treba da budemo kolegijalni. Vodim se time da sve što želim sebi treba da želim i drugima—​​​​​​​ispričao je on u emisiji "Grand Magazin".

 

 

 

 

 

makonda-tracker