počastvovan

"Učiniću sve da ovo bude otelotvorenje moje obaveze ovde": Džoni Dep odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge

1

Na Dan državnosti odlikovan je jedan je od najpoznatijih i najtalentovanijih holivudskih glumaca. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Glumac Džoni Dep nagrađen Zlatnom medaljom za zasluge, a potom istakao da je to za njega veoma važan trenutak na koji je ponosan.

 

 

Kako je rekao, imao je priliku i pre mnogo godina je bio blagosloven da upozna veoma čudnog čoveka za kog je odmah znao da ne pripada Holivudu.

 

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

 

Njegovo ime je Emir Kusturica. Postao je brat, njegova porodica je postala moja, gledao sam kako mu deca odrastaju, ostvarili smo vezu od prvog dana. To dosta govori o jednoj osobi. Kad vas voli, voli, uvek kaže šta misli i veruje u sada i to mi se sviđa kod njega. Svrha rada i da se osnuju nova radna mesta i stvori posao, želim da doprinesem tome sa Emirom. Ovde ljudi misle da je svrha najpre iskoristiti ovaj trenutak, a to sam saznao od mnogih dobrih duša koje sam upoznao u ovoj zemlji. Napravio sam ovde film sa ekipom koja je bila spektakularna. Verujem da postoji dosta talenta koje ćemo ovde tek naći. Zaista želim da se zahvalim predsedniku i ova medalja za zasluge koju sam primio, drago mi je što ste mi je dodelili i ostaću joj dosledan i učiniću sve da ovo bude otelotvorenje moje obaveze ovde — prenosi Kurir. 

 

 

makonda-tracker