uživa sa porodicom

"Imali smo sreće sa Rosom, mnogo je dobra": Stevan Piale iskreno o očinstvu, uspomenama iz detinjstva i karijeri

0

Mladi glumac postao je miljenik svih generacija ulogom Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine".

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni glumac Stevan Piale iskreno je govorio o svom detinjstvu, životu, očinstvu koje je dalo potpuno drugi smisao života.

 

Na njega je poseban utisak ostavio kraj snimanja serije "Igra Sudbine".

 

—  Ceo taj kraj snimanja je bio izuzetno emotivan jer smo mislili da se rastajemo posle dve godine. Kada se završilo, radovao sam se tome što ću provoditi više vremena sa devojkama. Sad kad se ispostavilo da ćemo nastaviti snimanje, radujem se tome. Uvek nađem razlog da se radujem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Publiku je zanimalo da li ćemo u nastavku serije imati prilike da gledamo njegov upečatljiv lik.

 

Biću naravno. Mislim da će biti još zanimljivija jer će se mnogo toga promeniti. Dolaze novi likovi, nove okolnosti, biće zanimljivo i nama glumcima — rekao je Piale za Blic,  i dodao koju ulogu priželjkuje u budućnosti.

 

Priželjkujem film i priželjkujem nešto potpuno drugačije. I Žarku sam rekao da proba da mi u novoj sezoni da nove zadatke i da kroz Luku odigram nešto što do sad nisam igrao. Ne plašim se kalupa, ali sam svestan da će kada se serija završi biti teško ubediti publiku da nisam samo Luka Kanački.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Stevan je ispričao i gde je proveo deteljinstvo koje mu je ostalo u najlepšem sećanju.

 

Odrastao sam u Zemunu, u naselju Save Kovačević, i ulazio sam u kuću samo da prespavam. Pored porodice, vaspitavala me je i ulica. Trotoar mi sada dođe kao podsetnik na te ulične dane. Jedan dan sam slučajno seo tu da završim nešto na telefonu i onda je s vremenom postalo tradicija. Pokušavam da ne donosim posao kući, koliko je to moguće, i onda zapravo na tom trotoaru završavam sve što mogu pre nego uđem u kuću.

 

Roditeljstvo je došlo u pravom trenutku, te sa suprugom Unom uživa u svakom momentu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Imali smo veliku sreću sa Rosom jer je mnogo dobra. Moram i Unu da pohvalim jer je ona najzaslužnija što je Rosa ovakva kakva je. Na nju je pao najveći teret zbog toga što ja radim po ceo dan ali kada su pauze pokušavam da nadoknadim te izostanke. Najteže mi je što nisam tu. Sve ostalo je lepo i lako.

 

Glumac priznaje i da li profesionalni anagžmani utiču na odnos na Unom.

 

— Lagao bih ako bih rekao da ne trpi, ali se trudimo da uz bolju organizaciju nađemo vreme za nas. Ova pauza nam baš prija i pokušavamo da je iskoristimo što bolje.

 

 

 

makonda-tracker