PREKID SARADNJE

Pevačica ljuta na Sanju Marinković, želi izvinjenje? Ovaj potez ju je razbesneo, koleginice je podržale (FOTO)

3

Nakon što joj je Katarina Živković uputila otvoreno pismo putem Instagrama, voditeljka se oglasila i istakla svoju stranu priče. Da li je kasno za pomirenje?

foto: printscreen magazin in
foto: printscreen magazin in

Pevačića Katarina Živković nakon emitovanja poslednje emisije "Magazin In" u kojoj je bila gošća Sanje Marinković, bila je veoma nezadovoljna s obzirom na to da su neke od njenih izjava bile isečenje, a nosile su važnu poruku.

 

Ta činjenica ju je veoma naljutila, te je rešila da se oglasi putem svog Inastagram profila i objasni šta joj je tačno zasmetalo.

 

Pošto je moj komentar u emisiji "Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar — napisala je Katarina i dodala:

 

Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju — bila je jasna Katarina, a mnoge koleginice su je podržale, između ostalog Maja Nikolić, Kristina Kija Kockar, Aleksandra Bursać, Rialda Karahasanović.

 

Nakon nekoliko sati oglasi se i voditeljka Sanja Marinković putem medija, te je objasnila svoju stranu priče, bez izvinjenja.

 

— "Magazin In" je emisija koja se snima i veoma često snimimo mnogo veću minutažu od one koja ide u etar. Dužina trajanja emisije nam se saopšti dan pred emitovanje, zbog dužine blokova reklama. Nažalost, morala sam ovog puta da skratim skoro 45 minuta sadržaja, što nije bilo jednostavno jer su sve gošće bile maestralne. Kaća Živković je, na primer, veoma prijatno iznenadila Zoru Dobričanin što joj je Zora i rekla — rekla je Sanja i dodala: 

 

Kaća je moj drag gost svake sezone izuzetno lepo izgleda, veoma je zahvalan sagovornik i na moje teme i pitanja odgovori inspirativno, iskreno i baš kako ja kao autor očekujem od gosta. Ove subote jedno od pitanja se odnosilo na predrasude koje muskarci i žene mogu da imaju kada je reč o estradnim zvezdama, rijaliti zvezdama, influenserkama, voditeljkama i ličnostima sa javne scene koje slove za veoma atraktivne i koliko estetika ima veze sa etikom — rekla je voditeljka, a potom završila:

 

Sanja Marinković
foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da, kada je reč o predrasudama, uvek su najintrigantije rijaliti zvezde, tako da je u emisiji emitovan komentar Maje Marinković. Kaća i Nada Macura, a i ostale gošće su se složile da predrasude postoje o svakom zanimanju i da svako ima pravo na svoj stav i da ih to ne dotiče. Ovaj deo emisije i dalja rasprava u studiju na tu temu skraćena, ali bez ikakve zle namere. Katarina je, kao i sve ostale gošće, davala veoma inspirativne i pametne odgovore na temu i druga pitanja tokom 17 minuta koje su zasluživale minutažu u emisiji. 

 

Ostaje da vidimo hoće li voditeljka i pevačica uspeti da dođu do konstruktivnog rešenja, kako bi u budućnosti nastavile saradnju.

 

 

 

 

makonda-tracker