DIRLJIVO

Večno će ga krasiti njen LIK i medalja: Suprug Milice Mandić pokazao tetovažu posvećenu najvećoj ljubavi (FOTO)

3

Ovaj poznati par nikad nije bio srećniji, a uskoro planiraju i da prošire porodicu. Milica se sada pohvalila pratiocima na društvenim mrežama šta je za nju učinio izabranik Marko.

foto: Instagram
foto: Instagram

Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić pre nekoliko meseci zavetovala se na večnu ljubav svom izabraniku Marku Đuričiću, sa kojim se upoznala na jednom od treninga u svom matičnom klubu.

 

Iako u tim trenucima nije ni mogla da pomišlja da će njih dvoje stupiti u ljubavni odnos, uspešni sportista joj se činio veoma neposredno, ambiciozno i iskreno, te su u počeku bili poznanici.

 

Marko je došao u tekvondo klub zbog mene. On trenira taj sport od 2008, kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao ― prisetila se šampionka i dodala:

 

Milica Mandić
foto: Instagram

Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim. To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna. Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života.

 

Milica neretko ističe kako joj je Marko sve ove godine bio neizmerna podrška, pored porodice, a njihova ljubav je svakim danom bila sve jača.

 

Nakon druge zlatne medalje na Olimpijskim igrama odlučila je da završi profesionalnu - takmičarku karijeru, jer je red došao da se posveti porodičnim vrednostima, a uskoro planira i da postane majka.

 

Njen suprug oduševio ju je divnim gestom, te je istetovirao njen lik u boji, a na njemu se vidi i zlatna medalja.

 

Ovu dirljivu fotografiju podelila je sa pratiocima putem društevnih mreža, a pozitivni komentari su se samo nizali.

 

 

 

 

 

makonda-tracker